Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Питане за съвместими емулатори за дюзи, сонда, ТАП
| Автор |
Съобщение |
|
Alxx
|
Да се доредя и аз да питам...Колата е Impreza '97 с EJ20, астматик(ебаси лафа). Уредбата е обикновен метан с изпарител Ренцо. Имам емулатори за дюзите и сондата, питането е в тая област: Емулаторът е АЕБ код 3514 за резистивна сонда(така пише) - става ли или да търся друг? Емулаторът за дюзите е АЕБ Питагора, същият въпрос? Интересува ме марка и модел съвместим аванс процесор, защото стандартните не стават. Разбрах, че скуби-ду има датчик за оборотите както на колянов вал, така и на разпределителния, и ако се промени ъгъла само от единия, колата полудява. Имам един Landi L.E.S. 98, но не намерих разбирач да го монтира. Приемам жокери, черпя бира 
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Сря Мар 18, 2015 3:00 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
|
колега с кой мотор си SOHC или DOHC (едновалов или двувалов), pъчка или автомат ?
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Сря Мар 18, 2015 3:07 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Сингъл, ръчка.
|
|
|
|
| Сря Мар 18, 2015 4:08 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Няма ли капацитети?
|
|
|
|
| Чет Мар 26, 2015 12:34 am |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
Заповядай,чети,така и ти ще станеш капацитет  Разгледай всички продукти,прецени кой е за теб и действай,продават се и тук в България .... Успех ! http://www.aeb.it/Products/Products/Cat ... processorsп.с. Малък жокер - емулаторът за дюзите ще ти свърши работа,тайминг аванса можеш да си купиш ДЕК (български) - с отделна програма е, и можеш да настроиш авансва чрез линейна графика в целият диапазон на оборотите, с ъгъл на предверение както прецениш  - супер удобен и лесен за работа. За ламбда контрола ще почетеш 
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
4
|
|
| Чет Мар 26, 2015 7:18 am |
|
|
|
1040
|
|
Как ДЕК-а ще взима сигнал от бобината и ще го кара да идва по - рано, ако не чете датчик колянов вал?
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Чет Мар 26, 2015 8:33 am |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
1040 написа: Как ДЕК-а ще взима сигнал от бобината и ще го кара да идва по - рано, ако не чете датчик колянов вал? С допълнителен комутатор,и кой ти каза,че ДЕК-а можеш да го връзваш само към бобина ? В зависимост от марката,модела,годината,управлението може да е към кол.вал,бобина,допълнителен комутатор ...за това съм дал за жокер АЕВ,там им казваш за какъв автомобил се отнася,дали е на газ или на метан и ще ти изпратят АП точно за твоите нужди,но с вградени таблици и точно къде да го вържеш. При ДЕК е същото,с разликата,че имат програмка,която си я качваш в ЛапТопчето  и си задаваш сам стойностите,по линейна функция при какви обороти с какъв аванс да работи.
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Чет Мар 26, 2015 9:24 am |
|
|
|
Alxx
|
|
Май само Тенчо сгрява за какво иде реч. Точно Младен ме отряза по телефона и да, образовал съм се и нямам решение, затова питам.
Мерси на екипа за отделената тема.
|
|
|
|
| Чет Мар 26, 2015 10:39 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1