Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Зареждане на климатик в София - къде? 
Автор Съобщение

Постове: 207
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, приятели!
От заглавието на темата става ясно какъв ми е въпросът, но да конкретизирам:
Къде в Сф да отида да ми направят диагностика и за/дозареждане на климатика и мястото наистина да е проверено, а не да са някакви измислени герои, които да ми вземат парите и да прецакат работещия към момента климатик. Може и на ЛС. Благодаря!

Нед Авг 25, 2013 9:52 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Свети Наум 64. Владо Мирев 0888219370. това е единствения човек, който разбира от климатици в Бг

Нед Авг 25, 2013 12:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 94
Автомобил: Legacy H6 '05
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Аз ходих при тези момчета: http://www.autofrostcomfort.com/ Имат машина и като дозареждат първо източват фреона, надуват системата за да я проверят за течове и сипват точно колкото фреон събира колата. От тогава климатика духа добре. Преди това ходих при един, който ми доля "с канчето" (с бутилка и кантар).

Нед Авг 25, 2013 4:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 207
Автомобил: Mazda 323F MT 2003
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Благодаря! Действам и ще споделя :beer:

Нед Авг 25, 2013 4:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 599
Автомобил: Forester 2.5 STi
Рейтинг: 285
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
vladev написа:
Аз ходих при тези момчета: http://www.autofrostcomfort.com/ Имат машина и като дозареждат първо източват фреона, надуват системата за да я проверят за течове и сипват точно колкото фреон събира колата. От тогава климатика духа добре. Преди това ходих при един, който ми доля "с канчето" (с бутилка и кантар).

този автофрост дето си писал няма абсолютно нищо общо с момчето за което говоря - Владо. незнам там в тоя сервиз какво правят, ама знам как при Владо най-евтината кола струва няколко десетки хиляди евра, а цените са му поносими, а знанието му за климатиците му е едно от най-добрите в БГ. така както си го написал поста излиза, че си бил при него, ама като цъкнеш линка адреса е някъде на бул. Европа, а не в лозенец, така че ти не си бил при Владо, за който аз говоря.

Пон Авг 26, 2013 7:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 94
Автомобил: Legacy H6 '05
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Soflab написа:
този автофрост дето си писал няма абсолютно нищо общо с момчето за което говоря - Владо. незнам там в тоя сервиз какво правят, ама знам как при Владо най-евтината кола струва няколко десетки хиляди евра, а цените са му поносими, а знанието му за климатиците му е едно от най-добрите в БГ. така както си го написал поста излиза, че си бил при него, ама като цъкнеш линка адреса е някъде на бул. Европа, а не в лозенец, така че ти не си бил при Владо, за който аз говоря.

Извинявам се, ако така е прозвучало, но никъде не свързвам нищо с Владо - не го познавам.

Пон Авг 26, 2013 10:35 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 106
Автомобил: Subaru Legacy '04 2.0 5МТ
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Soflab написа:
Свети Наум 64. Владо Мирев 0888219370. това е единствения човек, който разбира от климатици в Бг

Ходих при него, изглежда точен :)
20лв диагностика - оказа се че климатика е в перфектно състояние, а свистенето в купето (заради което отидох) от време на време било нормално .

Пон Юли 13, 2015 2:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема