Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Субару от САЩ - регистрацията в БГ, технотест 
Автор Съобщение

Постове: 7
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!Току що се сдобих с Легаси 2.0,96г. иииииии познайте!Радостта ми беше силно помрачена от посещението ми в ТЕХНОТЕСТ :evil: -тази пост комунистическа бюрократична империйка,която задушава и убива малкта ми радост,а и вероятно не само моята да съм -"ГОРД СУБАРУ ПРИТЕЖАТЕЛ".Та можеби се досещате,че е внос от Швейцария и няма евро табела.След 4 часа висене, мръзнене и подпитване на сърдитите старчета за реда и т.н. ,когато достигнах до касата бабето(касиер) каза цитирам:"А...ами дайте 570лева и изчакайте".Веднага изсипах всички възможни ругатни които можах и ги попитах "дали не знаят,че вече са сменили парите и за какви се мислят?"Не платих и си тръгнах сърдит не на тях, а на държавата(махалата),наречена България,на системата създадена и подържана от овчето ни,заслужаващо съдбата си общество! П.П До кога ще търпим законните и безмислени държавни рекети?Явно на истина сме изчезващ вид!

Пет Сеп 19, 2008 12:23 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 137
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
за автомобили от Швейцария не е ли 200лв :roll:
поне по толкова платиха мой познати :roll:
за тези от Америка е по скъп технотеста :roll:

Пет Сеп 19, 2008 7:19 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
270 лева е по ценоразпис,но ако няма евро табела цените са от 270+ нещо си там,което само те знаят какво е.

Пет Сеп 19, 2008 8:03 am
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
в такива ситуации моят коментар е: "WELLCOME TO BULGARIA"

или може би трябва да се пише BULGARISTAN/ABSURDISTAN ?!?!?

Пет Сеп 19, 2008 4:03 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 117
Автомобил: XT TURBO COUPE,LEONE 84,LEGACY GT
Телефон: 0888899201
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
За BULGARISTAN си прав , но всичко се превърна в ДОГАНСАРАЙ около нас,за това не си го слагай на сърцето ами на ...друго място.Кaрай си колата (SUBARU) без да си зацапваш свещите. :P

Нед Сеп 28, 2008 1:12 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 25
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Прави са момчетата - не си зацапвай настроението - знаеш в какво живеем! Да не коментираме пък новия данък, който ще ни ... м.....та, нали. Докато отделни юнаци имаха само нови коли - искаха да нацепят с високи данъци "простолюдието" с бабичките, че били вредни. А сега, като видяха, че хората масово си взимат ново на лизинг - айде по 300-400 и нагоре данък. Ние сме си виновни - като им хартисаме колите си в центъра и им теглим ключа там - а да ги видим, ама не сме такъв народ, уви.

Нед Сеп 28, 2008 10:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Нов фен
Отговори с цитат
здравейте - купих ТРИБЕКА 2008 на 7 месеца от Щатите и ми предстои да я регистрирам. Има ли проблем при Технотеста с червените стопове и как да се справи човек със ситуацията? Благодаря за съветите

Пон Окт 06, 2008 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 741
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти, аз си докарах Аутбек 2000г от САЩ, но имах проблем с фаровете. Основно проблема е със светлините на колите от щатите. Мигачите на стоповете трябва да мигат оранжево, за целта мисля че се подменят диодите в тях с оранжеви! За фаровете обаче не знам как стои въпроса с Трибеката, при мен фаровете са същите като на европейския Аутбек и просто взех на заем от един колега във Варна и минах с неговите фарове. Американските фарове са с различни рефлектори вътре и разпръскват по различен начин светлината! Не че е нещо опасно с оглед заслепяване на отсрещния (по мерките за безопасност щатите бият целия свят, маниаци са), но в европа стандарта е друг. Имаше едно Bentley и 2-3 Eclipse дето ги върнаха първия път с мен. Чух че имало хора дето за 1000лв издействат да минеш теста когато става въпрос за по-скъпи коли. Другия вариант за теб е да намериш фарове от европеиска Трибека назаем или да си ги купиш, така гарантирано няма да те спрат. Иначе теста струва 570лв. Успех!

Вто Окт 07, 2008 2:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
ThanX - а защо на сайта на Технотест има цена 108лв по ценоразпис - къде е уловката, че да стигнеш до 570лв?

Сря Окт 08, 2008 9:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 741
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134
Отговори с цитат
Пост 
В ценоразписа има цена за цялостно одобрение на автомобил! 570лв.

Пет Окт 10, 2008 2:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема