Здравейте колеги, от скоро съм собственик на гореспоменатото субару, 211 коньовия мотор. Колата е супер, много ме радва, но минавам доста километри с нея и съм решил да слагам ГИ. Та може ли някой колега, който е слагал, да ми препоръча някой добър газаджия в София или в Благоевград. Благодаря предварително на отзовалите се. Поздрави
Пон Окт 26, 2015 10:08 pm
Popimoni
Регистриран на: Нед Май 13, 2012 9:08 am Постове: 162 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Субару Аутбек Н6 3.0 2005 год
Рейтинг: 59
Аз бих ти препоръчал услугите на Pradabg - колега от форума. Не съм слагал ГИ при тях, но пък бях за диагностика и настройка. Тъй като за две години минах през доста газаджии мога да кажа, че момчетата, работещи там са доста в час и наистина разбират от ДВГ и газ. Освен това имат и доста сериозна техника, позволяваща да се диагностицира правилно евентуален проблем - нещо, което за съжаление липсва при много голяма част от сервизите, занимаващи се с ГИ. Друг интересен момент е, че когато посетих сервиза им там имаше едно Субару, дошло чак от Варна, за да ползва услугите им. Не искам да правя някаква празна реклама, но смятам, че когато човек е доволен от услугите на някого то би следвало да сподели.