Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Въпрос за добавка за АТ на Lubeguard 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 459
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет с един може би малко по глупав въпрос , ама трябва питам няма как :)
Взел съм си добавка за АТ на Lubeguard. Маслото го сменихме преди 2 месеца , но не изцяло, изтекоха около 6.5л.
В старото масло също бях сложил Lubeguard. Та въпроса е в това, понеже остават някакви си 3.5-4 л. старо масло с добавка, има ли някакви негативи ако пак си сложа цялата добавка в кутията ( на шишето пише че е за 10л). Може ли да "предозирам" с добавката и от това да прецакам нещо друго?

Нед Авг 02, 2015 8:48 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сипвай смело,няма никакъв проблем даже напротив.

Пон Авг 03, 2015 6:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Автомобил: Outack 2.5 AT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Това на базата на какъв опит го казваш? Задавам въпроса защото какъвто и отговор да получа смятам, че ще те оборя.

Сря Дек 16, 2015 10:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тези съотношения на добавките са много относителни. Ако нямаш проблем, а профилактично - сложи половината. Ако имаш проблем си сложи цялата.

Чет Дек 17, 2015 12:57 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
mishaka___ написа:
Това на базата на какъв опит го казваш? Задавам въпроса защото какъвто и отговор да получа смятам, че ще те оборя.
На база личен опит и обратна информация от поне десетина приятели и познати.Преди време бях вкарал известно количество и почти всичките ми приятели с автоматици я ползваха добавката,някой и по две опаковки на кутия.Доста хора от форума също за взели от мен,не съм чул оплаквания.Конкретно аз на всяка смяна и в сегашното ми Субару и в предишното сипвам цяла опаковка нищо че в останалото масло има от предишната и АТ работи чудесно. :cool:

Чет Дек 17, 2015 5:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема