Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
Субару България - ново начало
| Автор |
Съобщение |
|
taipan
|
Субару в София "отварят отново", чува се за парти на 10 септември 
_________________ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigdinch.mobile
|
|
|
|
| Чет Сеп 04, 2014 2:32 pm |
|
|
|
wesel
Регистриран на: Съб Май 10, 2008 5:14 pm Постове: 112 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 TD 2011
Рейтинг: 18
|
|
Мдааа,
и аз получих някаква покана, но няма никаква допълнителна информация към нея.
Почва да ме 'сърби' какво точно ще откриват отново, като този им магазин е там и работи от 1+ година.
Поздрави.
|
|
|
|
| Пет Сеп 05, 2014 7:06 am |
|
|
|
stoyan_c
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
|
Вчера вечерта случайно минах покрай Субару Пловидв и за моя изнанада целия шоурум беше облепен с реклама на Infinity. Нещо от рода на "Infinity идва в Пловдив". Странно  ! Да не би Субару Пловдив да се е превърнал и в официален представител на Infinity за града?
|
|
|
|
| Пет Сеп 05, 2014 3:53 pm |
|
|
|
tst
|
wesel написа: Мдааа,
и аз получих някаква покана, но няма никаква допълнителна информация към нея.
Почва да ме 'сърби' какво точно ще откриват отново, като този им магазин е там и работи от 1+ година.
Поздрави. Доколкото разбрах ще има откриване и нови партньори (ново начало) плюс представител от Япония. Аз лично ще се постарая да присъствам. Освен това ще се и запознаем Поздрави
|
|
|
|
| Пет Сеп 05, 2014 5:31 pm |
|
|
|
taipan
|
|
Ако успея да дойда ще се обадя, после ще чакаме снимки, цени, маекенки и други.
_________________ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigdinch.mobile
|
|
|
|
| Пон Сеп 08, 2014 4:38 pm |
|
|
|
tony
|
Да разузнаете, да ли ще имат представителства в провинцията! . В Пловдив чета, са вече Infinity, във Варна са преместени в Тойота, Габрово- нямам справка, а в Бургас-празна зала! Същите от СМТ ли ще са, или ще има пълен ъпгрейдт? Всякакво инфо за марката ще е полезно! 
|
|
Последна промяна tony на Пон Сеп 08, 2014 6:01 pm, променена общо 1 път
|
|
| Пон Сеп 08, 2014 5:59 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Пак "същия дилър" ли е? Ако да, какво "отваря" отново? Малко като в онзи лаф - нов бардак със стари к... 
|
|
|
|
| Пон Сеп 08, 2014 6:00 pm |
|
|
|
bubaru
|
Покани за партито къде раздават 
|
|
|
|
| Пон Сеп 08, 2014 8:08 pm |
|
|
|
petko 69
|
Преди доста време написах ,че Субару Пловдив се мести в София,но никой не обърна внимание.След почти година това вече е факт,на кой му трябва магазин и сервиз в провинцията с 223 коли на щат СОФИЯ СИ Е СОФИЯ  .Дано в столицата се наложи постоянен офис на Субару.
|
|
|
|
| Пон Сеп 08, 2014 8:41 pm |
|
|
|
tony
|
bubaru написа: Покани за партито къде раздават   Точно ние които сме инвестирали в представляван от тях продукт и видяхме отношението им след това! Едва ли Бойчо! Защото благодарение на този форум гласът ни се чу и до FHI. А това не говори добре. П.С. Колегата bekas6621 успя да им върне Форестра със счупения вал (който "отремонтираха" ), но му нанесаха непоправими поразии по колата. Оценена за 17к лв. И сега се усмихва доволно зад ен-тото си поред Суби - XV (бензин). Така че новите-стари представители да имат едно на ум, че Субару Клуб България вижда всичко! 
|
|
|
|
| Пон Сеп 08, 2014 11:11 pm |
|
|
|
tony
|
|
Какво ново от "началото"? Някой ще сподели ли?
|
|
|
|
| Чет Сеп 11, 2014 2:41 pm |
|
|
|
tst
|
Привет, Можете да видите подробности тук в сбит вид: http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/23318-subaru-wrx-sti-s-premiera-v-bylgariia/?utm_source=start&utm_medium=box&utm_campaign=newsОстанах с впечатление, че има желание нещата да се променят. Това би трябвало да си проличи след известно време. Иска ми се да вярвам, че наистина това ще се случи, но всички трябва да помагаме, а не да имаме само негативни нагласи (включвам и себе си в това число). Sorry, не съм подставено лице, просто Субару за мен е нещо повече от автомобил и смятам, че с общи усилия ще постигнем повече. Поздрави
|
|
Последна промяна tst на Чет Сеп 11, 2014 4:41 pm, променена общо 1 път
|
|
| Чет Сеп 11, 2014 3:56 pm |
|
|
|
vlado_74
Регистриран на: Нед Яну 31, 2010 7:57 pm Постове: 113 Местоположение: Sofia
Автомобил: Forester
Рейтинг: 32
|
|
| Чет Сеп 11, 2014 3:56 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Успех на новото начало и дано не го докарат до старият край. 
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Чет Сеп 11, 2014 4:03 pm |
|
|
|
tony
|
Успех на СМТ, и дано всичко тръгне както трябва! Мен ми е по интересно да ли ще имат шоурумове и сервизи в страната, че ще трябва да се ходи до София и от там на петъчни срещу при Лъчони! 
|
|
|
|
| Чет Сеп 11, 2014 8:31 pm |
|
|
|
petko 69
|
|
| Чет Сеп 11, 2014 9:01 pm |
|
|
|
=Alex=
|

tst написа: Останах с впечатление, че има желание нещата да се променят. Това би трябвало да си проличи след известно време. Иска ми се да вярвам, че наистина това ще се случи, но всички трябва да помагаме, а не да имаме само негативни нагласи (включвам и себе си в това число).
Sorry, не съм подставено лице, просто Субару за мен е нещо повече от автомобил и смятам, че с общи усилия ще постигнем повече. Ще се разплача от умиление. Holy crap, тези ли се ре-лаунчват?!  Даже да им помагаме казваш... А аз очаквах, че са затворили, както си е редно, па и банката им взе, че затвори... Явно равновесието в природата работи с по-бавни темпове. Нов бардак със стари к***ви. А, и има ли замесени жабари, никога нищо хубаво не може да се случи. На тия измамници некадърни трябва със закон да им се забрани да продават всичко различно от акцизен био-магданоз, камо ли да продават и сервизират Субару... FHI показват завидна незаинтересованост при подбора на партньори, типично по японски. По-корумпирани са и от руснаците. A относно цените - честито, феновете на СМТ сега ще плащат и надценката на 'талянското дружество, и надценките на СМТ... 90к лв за СТи? Really?! No, thanks. От сърце пожелавам на Silly Morons Trading отрицателни резултати в scorecard-a с продажбите. Няколко точни и почтени, работещи момчета от морската ни столица постигнаха в пъти повече като бизнес, и направиха в пъти повече за марката. Те щяха да бъдат милион пъти по-достоен, квалифициран и най-вече почтен "официален" представител, вместо тия артисти. Нещата стават from bad to worse откъм вносители на тази прекрасна марка... 
|
|
15
|
|
| Пет Сеп 12, 2014 2:22 am |
|
|
|
tony
|

=Alex= написа: FHI показват завидна незаинтересованост при подбора на партньори, типично по японски. По-корумпирани са и от руснаците. Занеш ли, може якудза да са зад гърба им...  Да видим какво ще направят Алекс. Наистина сме резервирани към тях, защотото си изпатихме! Дано всичко е било под влияние на гръцкото представителство. Всеизвестно е как лукавите гърчоля цепят парата на 30 =Alex= написа: A относно цените - честито, феновете на СМТ сега ще плащат и надценката на 'талянското дружество, и надценките на СМТ... 90к лв за СТи? Really?! No, thanks. И предишното СТи си беше на същата цена 89к. А не че е нов модел, и юрош на цените =Alex= написа: Няколко точни и почтени, работещи момчета от морската ни столица постигнаха в пъти повече като бизнес, и направиха в пъти повече за марката. Те щяха да бъдат милион пъти по-достоен, квалифициран и най-вече почтен "официален" представител, вместо тия артисти. Ето, тук си ужасно прав! Не може ти да правиш откриване с новия си партньор от Италия, а във Варна и идея си нямат какво става. Ники и Миро отдавана си развиват успешен собствен бизнес, а Пламен е с предизвестие за напускане. Така е, кадърните навсякъде са проблем в БГ.
|
|
|
|
| Пет Сеп 12, 2014 8:08 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
На мен лично това ново начало ми изглежда твърде несериозно и са някакви последни напъни по-скоро. Дано по-бързо приключат.
|
|
|
|
| Пет Сеп 12, 2014 8:13 am |
|
|
|
ComingSoon
Регистриран на: Вто Май 06, 2008 6:58 pm Постове: 1021 Местоположение: Варна
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246     
|
|
Така е! Колко по-бързо приключат и освободят терена на други с амбиции , толкова по-добре! Тея са същите. Ако искаха да направят нещо хубаво и досега можеха. Нищо не им пречеше.
_________________ Странно защо на всички новини не пише "платен репортаж".
|
|
|
|
| Пет Сеп 12, 2014 9:06 am |
|
|
|