Взех китайска аларма Paolo G6 , има си всичко което ми трябва . Днес се захванах да я вържа но имам някой проблеми които не мога да си обесня .
Ето схемата на свързване :

Централното си го вързах без проблем
Жълтия кабел отива към релето (което прекъсва нещо това си е въпрос на избор)
черен - маса от акумулатор
кафяв 1 и 2 са мигачите -вързал съм ги
червено е постоянен + от акумулатор
розово - сирена
зеленото - не съм го вързвал !!
ACC - + от контакторанжево - сигнал от стопа
синьо - сигнал от врата И сега като вържа всичко както съм описал ми работи само централното , ако откача + от контакт (АCC) , лед индикатора на алармата си светва чува се сирената при отключване и заключване но не работи коректно.
При отключване след 30 сек пак се заключва (съответно си обеснявам че има проблем със сигнала за вратата) . Пробвах вместо сигнал от вратата синия кабел да го вържа към маса тогава не се заключва след като съм я отключил но при заключване след 30 сек се включва алармата . Четох че сигнала за синия кабел трябва да е - но при мен като се отвори врата на кабела на копчето има 12 V .
В книжката пише че ако до 25 сек след деактивиране на алармата не се отвори врата , системата ще заключи автоматично . От това съдя че има някакъв проблем със сигнала от врата .
Някой може ли да ми помогне със съвет как да я свържа. И най-интересното ми е защо спира да работи алармата след като подам ACC след като във схемата е написано че трябва да се върже.