|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Проблем със запалване на Легаси Аутбек 1998 2.5 150к
| Автор |
Съобщение |
|
danifauasta
Регистриран на: Сря Юли 13, 2016 11:02 am Постове: 4 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy Outback
Телефон: 0885816474
Рейтинг: 0
|
|
Един ден докато карах,светна check engine и колата угасна.Проверих бубината и установих че на 3-ти и 4-ти цилиндър няма искра. После смених бубината и с новата бубина положението е същото. Смених комутатора и отново проблема остана. Смених датчик на колянов вал закарах я в сервиз при закачане на компютъра на тестер се установи че не управлява комутатора коректно,сменихме компютъра и положението остана същото. От сервиза казаха че всичко възможно е сменено и не могат повече да ми помогнат. Колеги,дайте идеи какво може да бъде или насоки за сервиз,който може да отстрани проблема. Благодаря предварително! P.S. Кабелите от компютъра към комутатора са тествани и са здрави но компютъра не подава сигнал,на 1-ви и 2-ри цилиндър искрата е перфектна! Даниел 0885 81 64 74
|
|
|
|
| Пет Юли 22, 2016 9:03 am |
|
|
|
Marvin
Регистриран на: Сря Авг 05, 2015 2:50 pm Постове: 255 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6.0 2001
Рейтинг: 172   
|
|
При мен имаше проблем с misfire на един от цилиндрите и ми светеше check engine-а и работеше доста неравномерно (не огасна, ама при мен има други 5 дето да компенсират). Проблема беше куплунга към бобината, които от топлината се изпичат и почват да дават проблеми. Не знам дали при тебе е същото, но ги провери и тях ако не си вече. Оправиха ми го в STI, доста бързо, след като им казах какъв е проблема.
|
|
|
|
| Пет Юли 22, 2016 1:11 pm |
|
|
|
danifauasta
Регистриран на: Сря Юли 13, 2016 11:02 am Постове: 4 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Legacy Outback
Телефон: 0885816474
Рейтинг: 0
|
|
При мен се губи сигнала още от компютара, от него към комутатора тръгват два канала, които оправляват два по два цилиндрите и на единият канал компютара не подава сигнал следователно нямям искра на 3ти и 4ти цилиндар. А компютара получава информация от датчик на колянов вал, който също сменихме с нов. Ще събирам мнения една седмица и маш ще я карам в STI.
|
|
|
|
| Пет Юли 22, 2016 1:42 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|