Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Надраскано предно стъкло 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 6
Автомобил: Subaru Outback 2.5i 2006 (US)
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Изчетох доста по темата за това как да се оправи много надраскано предно стъкло (основни от финни частици и прах) и мненията са доста противоречиви и разнородни. Прегледах и доста сайтове за полиране, корекция и т.н. но всичко на което попаднах е за фарова или недостатъчно информация относно стъколото. Отварям темата тъй като силно ме вълнува защото моето стъкло е доста надрано, основно от чистачките, без да има сериозни покнатини или удари. Вълнуваме много защото е с нагреватели за чистачките и това допълнително оскъпява самото стъколо.

Въпроса ми е следния - предложения за фирми/ръчно премахване на подобни дефекти в стъклото като за предпочитане са фирми защото аз съм ИТ човек и работа с полир машини и т.н. би довела до безпрецедентно подменяне на стъколото :)

Благодаря предварително за отговорите и ако се счете за необходимо, може тази тема да се превърне в основна за стъкла специално за Субару (до колкото знам нагревателите са точно и само за субару на предно и задно стъкло)

Нед Авг 21, 2016 3:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако си от София, в студ град има човек който полира деруги, в моята тена за полиране на стъкла май мо има текефона, иначе в гугъл има корфинати бол, търсиш и звъниш и такава тема има одавна пусната!

Sent from my C6902 using Tapatalk

Нед Авг 21, 2016 7:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1555
Автомобил: Forester 2.0 sf5 ,Outback 2.5 b13
Телефон: 0888 8едно7 81две
Рейтинг: 571
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Има тема за извършване на такива услуги,ето
viewtopic.php?f=10&t=8590

Нед Авг 21, 2016 5:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Човека до колкото знам вече не се занимава с чужди коли, а само с неговата и има онлайн магазин за всякакви препарати, пасти и др.
Включително има и паста за полиране на стъкло. Аз си взех такава, но на ръка е адска мъка.
Полирах си стъклото с машина (всичко стана мазало) и изчезнаха тези драскотини от праха, но след седмица, две пак се появиха.
Ако полираш с машина трябва да пръскаш с вода за да не се загрее прекалено много стъклото и да се пукне.

Пон Авг 22, 2016 6:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема