Здравейте и поздрави от поредния ненормалник на тема Субару от Пловдив! Преди всичко бих искал да ви поздравя за страхотния форум, който сте създали. Като член на Ауди и на Форд - форума мога да заявя, че досега не съм срещнал толкова културно изявени и интелегентни мнения, а доколкото мога да преценя и отзивчивост! Пожелавам ви да запазите и за в бъдеще тази приятна среда и бих казал академичен дух и още много бъдещи членове!
Та ето я и моята история: На 25 години съм и преди около 5-6месеца реших да си направя кефа и да си купя по-нова кола, тъй като досага съм карал само 20 г. таралястници. Купих си страхотна, почти нова Форд Фиеста 2005 г., дизел, като и преди това съм карал само немски возила - Опел Кадет и Ауди 80 - също дизел ( и като се замисля един трабант

). Въпреки, че и досега съм привърженик на немското автомобилостроене и най-вече на дизеловия двигател, от доста време в мен "пося корени" желанието да притежавам автомобил, който да може да ме закара, заедно със солидно количество багаж почти на всякъде, независимо от метереологичните условия. Мой познат имаше Субару и от него се запалих по марката. Винаги съм искал да карам автомобил 4х4, който обаче да няма визията на обикновен джип, а в същото време да бъде достатъчно проходим и здрав. С две думи - искам да карам Субару и това е

. Обичам да ходя по планини и язовири, а лятото бивакувам по пустите черноморски крайбрежия (доколкото останаха такива). Може би доста хора ще ме сметнат за луд, но в момента продавам Фиестата, която е на 65 000 км, на три години и е страхотен автомобил, за да си купя Субару 1999- 2000г. Въпреки че прочетох почти целя форум, все още се колебая между Аутбек и Форестър. Тъй като никога не съм имал досег с автомобил 4х4 с радост приемам съвети, като в бъдеще обещавам и почерпка

. Интересува ме най-вече на какво да обърна внимание при покупката - състояние на ламарини, на ходова част, на двигател или на купе? Кой модел е по-скъп и труден за поддръжка? Спрял съм се на 2.0 литровия двигател, тъй като доколкото разбирам е по-надежден и икономичен. Приемам с благодарност всякакви съвети и оферти за покупка и ви пожелавам весело посрещане на Новата Година и нека тя ни донесе много здраве и сполука