Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 КАТ- май не са в час 
Автор Съобщение

Постове: 25
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Незнам какво да правя- да се смея ли или да се ядосвам. Днес ходихме да регистрираме 2 форестъра в кат. Всичко мина много бързо и ние щастливи решихме да седнем някъде да се почерпим както си му е реда. Вадиме новите талони и ... шах. На аверчето вместо 2000 кубика са му праснали 2500, а на мен вместо дата на първа регистрация 1998г. са ми писали 2004 година. Някаква далавера ли има в тая работа или просто ги мързи да четат :D

Сря Ное 26, 2008 5:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Форко-Отворко
Аватар

Постове: 257
Автомобил: Forester 2.0 Auto
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ами, не вярвам КАТ да имат някаква далавера.
За теб май е все тая, най-много да има някаква далавера след време за данъка на кола до XX години и да спечелиш.
Аверчето ти обаче губи - ще плаща ГО в/у 2500куб.см, при някои застрахователи е все тая, при други е по-скъпо от 2000. Ще трябва да лавира...

Сря Ное 26, 2008 6:04 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Незнам дали няма да има проблем при каското- там е по сложно. Промяна 1 година напред или назад е нормално ама 6 години напред. Освен ако гледат само по VIN

Сря Ное 26, 2008 6:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 72
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
И двамата ще плащате повече. Единият за по-голяма кубатура на двигателя, а другият за по-нова кола. И гражданската и каското, ако има, и данъка. Особено гражданската отговорност, защото влиза в друга група.

Сря Ное 26, 2008 7:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1791
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
на потребителят КАТ да бъде наложен БАН!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Сря Ное 26, 2008 8:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
дайте един линк към читав сайт за проверка на вина :(

Мерси намерих :D

Сря Ное 26, 2008 8:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Така е. Но после като регистрираш в данъчното, оная ти вика - тоя подпис твой ли е, хайде плащай

Пон Дек 29, 2008 10:09 am
Върнете се в началото
Профил
Impreza Owner

Постове: 310
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Кое му е бързо колега днес висях цял ден с импресата на жената и съм наполовина :cry: до обяд минах две гишета после на тъй наречения преглед работата се закучи бях 18та кола и до мен ред не дойде :!: утре евентуално :!: Абсурди 1 Накараха ме да превеждам фактурата от представителство на Субару на която на Холандски е само името ми и марката на колата-10лв.Втори абсурд-накараха ме да сключа гражданска отговорност,при положение,че имам такава валидна международна.3.-за българския КАТ,холандския преглед неважи и за капак на края един с една S класа,незнам какво плати и на кого,но 5м. преди да приключи работното време,заобиколи опашката и си вкара мергела на канала.Аз не съм гъзоблизец и рушветчия,ама туй нещо в държавата,където работя не може да се случи.И утре е ден,дано падне повече сняг...иначе може и да не мога да мина :roll:

Пон Дек 29, 2008 6:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 768
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
като са объркали 98 с 2004,отиваш правиш каско,след това,колата в гората и взимаш каското :D

Сря Дек 31, 2008 5:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1325
Автомобил: Forester 2.0 MT
Рейтинг: 50
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Всичко по принцип,можеш да направиш,преди КАТ-в това число и каско.После се пише анекс.По мое мнение намери време и отиди пак до КАТ, да си оправят бакиите.Иначе все главоболия.На мен ми бяха объркали рамата-оправих се,поздравих нечии роднини(естествено) и вече всичко е 6.
ПП понеже темата е за КАТ-нали всички знаят, че венетките са(бяха) до 31.12.2008г :)

Сря Дек 31, 2008 5:34 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема