Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Зимни гуми 2026 
Автор Съобщение

Постове: 11
Автомобил: Настоящ Subaru Outback V 3.6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Закупих зимни гуми sailun ice blazer alpine evo 1 и първоначалните ми впечатления са доста добри относно ниските нива на шум и поведението на сух и мокър асфалт. С нетърпение очаквам снега за да ги изпробвам и споделя мнение.

Съб Окт 25, 2025 6:07 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз тази зима съм с чистак новички Pirelli P Zero Winter 2, размер 245/40/R18. https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/car ... o-winter-2
За хората със спортни коли и нископрофилни гуми, е мога да кажа че това е гумата.
Хубава зимна гума, с твърд борд и ядро, както я дават по ревютата и наистина впечатленията са ми много добри !
 15

Пет Яну 02, 2026 9:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Subaru Crosstrek
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Аз моят сиромашки Крострек го обух със сиромашки гуми Nokian 225/60/r17 по спецификация и ми е окей засега. Това ми е първа зима с автомобила и не съм го тествал в сняг, надявам се да се държи адекватно

Нед Яну 04, 2026 9:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема