Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Forester или Outback на старо - рискове ? 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте всички, от известно време съм в търсене на автомобил. Това към което съм се насочил е Forester или Outback около 2002. Тъй като досега съм карал предимно брички имам следния въпрос. Има ли място в София (сервизен център или нещо подобно) където преди покупката мога да закарам автомобила и срещу заплащане да му направят диагностика ? Покупката на подобен автомобил е доста сериозна за мен стъпка и не мога да си позволя да ме излъжат :) Знам, че въпросът е доста общ, но има ли нещо друго с което трябва да внимавам когато купувам подобен автомобил втора ръка. Всякакви мнения ще са ми от полза. Благодаря предварително.

Нед Сеп 27, 2009 10:49 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1800
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
има и официални и неофициални сервиза... моя съвет е да си търсиш возилото от сащ, германия, асвтрия ... и т.н. ако е от човек може би е най-добре...

Пон Сеп 28, 2009 10:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
прочети внимателно това което съм написал за таксите и консумативите за Аутбек , иначе сервиз влизаш в тема магазини и сервизи и си избираш Дани или Митака и двамата са вещи в занаята има и официален предполагам .

Пон Сеп 28, 2009 11:48 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема