Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Изправяне на джанти в София ? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги, знаете ли къде изправят лети джанти, че един Мицубиш го пострадахме :? ...то навсякъде изправят, но става въпрос да е кадърно и прилежно ?

Съб Окт 16, 2010 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2780
Автомобил: ForesterS'02,Baja'03,Nissan EV
Рейтинг: 555
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Като тръгнеш от Дървеница към околовръстното, отдясната страна има малък сервиз за смяна на гуми и масла. Срещу него има склад за строителни материали. От тази пролет си сменям гумите при тях, а и джанти са ми изправяли. Машините за монтаж и баланс, изправяне на джанти са им нови и много добри. Момчетата които работят, са собствениците (двама братя), така че не си правят компромис с качеството на обслужване. А и всичко се прави пред очите ти, няма скрито-покрито. :)

Ей, нямаше да казвам за този сервиз :roll: , сега няма да мога да се вредя от колеги там ,а идва време за смяна на гуми :lol: :lol: :lol:

Нед Окт 17, 2010 5:15 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 297
Автомобил: Subaru Impreza 2.0 115 HP
Рейтинг: -3
Кофти...
Отговори с цитат
аз бих препоръчал на бул. Братя Бъкстон и Вихрен на спирка на ГТ с/у бившия магазин на Хонда

Нед Окт 17, 2010 8:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 753
Автомобил: SPEC B, Forester SG
Рейтинг: 51
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз съм изправял 2-пъти джанти на Радиал под моста Чавдар - на конец ги правят, но да кажа че и в Маргел работят прекрасно.

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Сря Окт 20, 2010 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема