|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
toniam
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 11:05 am Постове: 49 Местоположение: Burgas
Автомобил: Forester 2.0 AT
Рейтинг: 0
|
|
Здравеите,моля някои отворен да ме светне по вьпроса за газовиа инжекцион.Интересува ме,ако се настрои както трябва дава ли проблеми,за6тото в Мадрид има само един сервиз(тука освен някои таксита никои не кара газ),та вапроса ми е,ако в БГ го настроя ОК,дали мога да изкарам до следва6тата година без да пипам
|
|
|
|
| Пет Сеп 16, 2011 11:58 am |
|
|
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
|
Трябва да изхабиш поне няколко бутилки на газ изкарани и няколко посещния при добър газаджия преди да успееш да кажеш, че си го нагласил и да отпрашиш с надеждата една година да е ок.
П.С. Пиши по-грамотно, срамота е.
|
|
|
|
| Пет Сеп 16, 2011 2:36 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
При нормален двигател, като се настрои си върви и това е. Периодично трябва да се сменят филтрите - запаси се с такива, може и сам, но трябва да видиш как става.
|
|
|
|
| Пет Сеп 16, 2011 2:39 pm |
|
|
|
rado25
Регистриран на: Съб Ное 20, 2010 2:56 pm Постове: 446 Местоположение: Варна
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5
Телефон: 0894 625 237
Рейтинг: 42
|
toniam написа: Здравеите,моля някои отворен да ме светне по вьпроса за газовиа инжекцион.Интересува ме,ако се настрои както трябва дава ли проблеми,за6тото в Мадрид има само един сервиз(тука освен някои таксита никои не кара газ),та вапроса ми е,ако в БГ го настроя ОК,дали мога да изкарам до следва6тата година без да пипам Колега, на старата ми кола не знам как го настройваха ГИ. но след като си взех колата бях силно очарован. Навъртях и почти 100 000 км. без абсолютно никакви проблеми. Единственото нещо което съм правил е 2-3-пъти съм почиствал клапанчетата и редовно си сменях филтъра. Днес ще си взема и SUBARU-то от същите газаджий и в най-скоро време ще споделя впечатленията си.
|
|
|
|
| Съб Сеп 17, 2011 9:36 am |
|
|
|
rudibass
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 10:54 am Постове: 94 Местоположение: Sofia
Автомобил: subaru legacy 2.0
Рейтинг: 0
|
|
Преди 4 дена сложих газов инжекцион.Говоря за Легаси 2.0 1999г. Никаква промяна на мощността при каране на газ.На бензин също работи супер..Газовата е Бардолини с БГ компютър..Фирмата е Пауъргаз...Дадоха ми момчетата 2 години гаранция не само на частите а и на работата си...Газовата е с бързи инжектори и с бутилка на мястото на резервната гума...всичко излезе 1120 кинта. Досега изгорих една бутилка газ и разхода е някъде 11 на 100, градско.
Допълвам, че требе да се ходи после за донастройка.няма как.Много рядко да я уцелят от първи път.
_________________ техник-кибик
|
|
|
|
| Нед Сеп 18, 2011 2:02 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|