Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Субару газова инсталация 
Автор Съобщение

Постове: 49
Автомобил: Forester 2.0 AT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравеите отново.От известно време си търся Субару и идеята ми бе6е след покупката да монтирам газов инжекцион.Бях се спрял на Аутбак 3.0 и какжа бе6е изненадата ми,когато един мои приятел газаджия от Бургас(Станимир се казва-сина на бай Митйо,лека му пръст)-това за Бургазлиите ми каза,4е не препоръ4ва слагането на газ на моторите 2.5 и 3.0 кубика,за6тото по негови думи след около 10000 км. прегаряли клапаните.Каза съ6то,4е единствения мотор,които работи без проблеми е 2.0 от 125 кс.Уби вси4ко детско в мен!Така,4е въпроса ми е някой има ли идея как стои въпроса ина4е запо4вам да оглеждам Форестър!

Нед Окт 02, 2011 5:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пълни глупости...поразрови се във форума и почети.

Вземай тройката и не го мисли...уникален звяр е :smt023

Успех!

Нед Окт 02, 2011 6:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1254
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Утре отивам да оставя моята ракета при Митака и след 10 к км ще ти кажа какво е положението. Предполагам, че ако мотора не е подходящ, Митака щеше да каже, че не препоръчва. А газаджиите откъде знаят за клапаните, незнам, досега не чъм чул някой да е ходил при газаджии за ремонт на глави/двг...

Нед Окт 02, 2011 6:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, може ли да попиташ твоя "приятел газаджия от Бургас" на колко броя Субара 3.0 (може и + 2.5) е монтирал газови уредби и какви са били те? Освен това е добре да уточни над колко от колите с ГИ е имал поглед преди и 10 000 км. след монтажа, за да разбрем как води статистиката.

Нед Окт 02, 2011 7:05 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2163
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261
Отговори с цитат
Газаджия и алармаджия когато и да го биеш се е късно....това на майтап да не се обиди някой колега,наистина няма проблеми при нито един от бензиновите двигатели на Субару да се монтира
газови инсталации за пропан бутан или метан.Наистина е важен правилния подбор на системата,качествения монтаж и добрата(компетентната) настройка на системата.

:beer02:

Нед Окт 02, 2011 7:11 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 449
Автомобил: Forester 2.0X 5MT 2003
Рейтинг: 23
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
най-вероятно проблема е друг. тук вече е споменавано, че не всеки може да сложи успешно газова на субару. не всяка газова е подходяща, а в твоя случай и инжекторите са по-особенни ( с голям дебит ).
иначе казано, опитваш да създадеш повечко работа от обиновенно на човека.

Нед Окт 02, 2011 7:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Отговори с цитат
toniam написа:
Здравеите отново.От известно време си търся Субару и идеята ми бе6е след покупката да монтирам газов инжекцион.Бях се спрял на Аутбак 3.0 и какжа бе6е изненадата ми,когато един мои приятел газаджия от Бургас(Станимир се казва-сина на бай Митйо,лека му пръст)-това за Бургазлиите ми каза,4е не препоръ4ва слагането на газ на моторите 2.5 и 3.0 кубика,за6тото по негови думи след около 10000 км. прегаряли клапаните.Каза съ6то,4е единствения мотор,които работи без проблеми е 2.0 от 125 кс.Уби вси4ко детско в мен!Така,4е въпроса ми е някой има ли идея как стои въпроса ина4е запо4вам да оглеждам Форестър!

Ако си в Бургас в момента драсни едно ЛС да се срещнем да ти покажа как може да се монтира и как върви, и как 2.5 няма проблеми вече 5х. мили / около 8х.км.

Всичко е въпрос на настроики за да нее бедна сместа, тогава прегарят клапани и т.н.т. тогава има ядове със други системи и когато някои газаджия ти каже да караш докато чека му свети.... по съвет на колегата Бои, бои и пак Бои. Щом чека свети значи е проблем и наи често бедна смес (ако нее друг проблема де)

first Love Leone '84 1.8 АТ
Facebook: Medovo Bee Farm

Пон Окт 03, 2011 12:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема