Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Проблем със скоростна кутия? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 124
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
При превключване на 3-та предавка, ако не задържа лоста за повече време ми се случва да го изхвърли обратно и да се наложи отново да го бутам напред! Нещо от синхронизатора ли е проблема и дали е сериозен ремонта?
Хеелп!

Вто Окт 25, 2011 6:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ba4oMisho написа:
При превключване на 3-та предавка, ако не задържа лоста за повече време ми се случва да го изхвърли обратно и да се наложи отново да го бутам напред! Нещо от синхронизатора ли е проблема и дали е сериозен ремонта?
Хеелп!

Субару-Варна е на Сливница.Утре сутрин 3 кафенца и отпред ги чакаш,че не им работи кафемашината :smt129
Тя не е ли гаранционна :?:

Вто Окт 25, 2011 7:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 124
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Субару-Варна са ми и комшии и приятели, ама исках да чуя мнения някакви, само при мен ли е този проблем?

Вто Окт 25, 2011 7:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 159
Автомобил: Toyota Avensis , TOYOTA RAV4
Рейтинг: 114
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ba4oMisho написа:
Хеелп!

При голям пробег (над 200000 км) бих заложил на синхронизатор или ключалка, но ако Субаруто ти е ново е доста странно да самоизключва...

Вто Окт 25, 2011 11:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Никаква идея си нямам как е на твойта кутия - но, ако няма други проблеми с третата - това си е само от фиксатора, обикновено пружина с метално топче - ама не знам вече може да са го модернизирали и затова да дава фира. ПП - все ше се отваря кутията.

Сря Окт 26, 2011 8:43 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема