Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Legacy vs Legacy Outback или какво ги различава 
Автор Съобщение

Постове: 27
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Търсих, търсих и не намерих някъде систематизирано, каква е разликата между Легаси и Легаси Аутбек.
За височината на окачването е ясно, но има ли и разлика в издръжливостта?
Разлики в скоростите? (имам в предвид автомат)
Външните козметични разлики са ясни :)
Питам понеже се интересувам от покупката на Аутбек, но понеже не мога да си намеря се преориентирам към Легаси, което в последствие да повдигна леко :)

Нед Ное 06, 2011 11:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не знам за кое поколение говориш, но по принцип разлика в "издръжливостта" няма логика да има.
Освен козметичната разлика и тази във височината, повечето неща в колите са идентични.
Аутбека обикновено е с по-голям мотор, поне 2.5 и нагоре, някой поколения имат заден ЛСД, всичките МТ са с бавни, докато при легаси само комбитата имат бавни....това е в общи линии.
Все пак , ако искаш по-висока кола, потърси си Аутбека, най-малкото броните му са по-скосени...

Пон Ное 07, 2011 3:03 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 27
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пропуснал съм да спомена :oops: Имам в предвид от 1999 до 2002г Легаси Комби и Аутбек.
Не ми трябва за кой знае колко сложен терен, а като отида за риба да не се налага да бутам при първата кална локвичка. Иначе и на мен ми се иска Аутбек ама няма :)

Пон Ное 07, 2011 9:09 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема