Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
forik
Регистриран на: Сря Авг 03, 2011 12:27 pm Постове: 38 Местоположение: Варна-лято;Банско-зима.
Телефон: 0894330241
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте,колеги прочетох много неща по темата - някой са "за" някой са "против" - от Варна съм,ходих в този сервиз в София.Разбрах се предварително с Митака по телефона,отидох-хората ме чакаха,учтиви момчета прегледаха ми колата,смениха някой нещеца,дадоха ми няколко съвета.Останах доволен - пак ще отида. Никого,не защитавам или обвинявам,това е едно лично мнение на клиент посетил сервиза.
|
|
|
|
| Пет Авг 05, 2011 10:34 am |
|
|
|
valqk
|
Брвос  Честито за основите!  ))) 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Сря Окт 26, 2011 10:23 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Предлагаме скари и щитове под двигателя, скоростите и задният диф за всички модели на субару. Първокласна изработка от extreme tuning, 4mm дебели алуминиеви листове. Цената на скара под двигателя е около 400лв. Възможни са и индивидуални решения с леко оскъпяване. Възможна е и изработка от по-евтини материали - рифелова ламарина или от стоманени листове, при което цената е по-ниска. Но стоманените скари са много тежки и непрактични, а от тънка рифелова ламарина не са достатъчно здрави. Възможно е изработването и от изключително здрав дуралуминий - но с коментар на цената поради скъпите материали. Тези скари са много практични, особено за феновете на зимното каране, офроуда и риболова, и осигуряват надеждна защита на железата в долната част на купето. поръчки на тел. 0888 544 999, митака   
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Чет Дек 15, 2011 7:59 pm |
|
|
|
Sk8er
Регистриран на: Сря Дек 02, 2009 7:41 pm Постове: 26 Местоположение: Sofia
Автомобил: Legacy 2,5 AT
Рейтинг: 13
|
|
Кое точно струва 400 лв.? Самата скара, скарата с поставянето и или подмяната на повредените след поставянето части? Скара, която е с крайна цена 160 лв. при вас е 400!!! Е такава печалба няма в нито едно начинание - браво!
_________________ Sometimes it so happens that a woman has surrendered the key of his heart the next day changed the lock
|
|
4
|
|
| Пет Дек 16, 2011 9:27 am |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
От хубава дебела неръждавейка е...ама пък чак 400лв..май е множко 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 12:42 pm |
|
|
|
Sk8er
Регистриран на: Сря Дек 02, 2009 7:41 pm Постове: 26 Местоположение: Sofia
Автомобил: Legacy 2,5 AT
Рейтинг: 13
|
Pacone 4X4 написа: От хубава дебела неръждавейка е...ама пък чак 400лв..май е множко  От алуминий са, не са от неръждавейка, обаче два и половина пъти над цената им - Весела да е Коледата ви!
_________________ Sometimes it so happens that a woman has surrendered the key of his heart the next day changed the lock
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 1:29 pm |
|
|
|
Pacone 4X4
Регистриран на: Пон Фев 09, 2009 5:45 pm Постове: 2163 Местоположение: София
Автомобил: Subaru OBK 2.5 SVT 2011
Телефон: 0888492747
Рейтинг: 261     
|
Е от алуминии... се доближават до истината...виж дебелината,все пак са си за търговия...да ги дават на себестойност не върви 
_________________ Subaru Outback 3.0 2002, Subaru Outback 2.5 2011 Пламен Маринов
|
|
|
|
| Пет Дек 16, 2011 2:05 pm |
|
|
|
tony
|
Пролета сложих оригинални щитове на Субару (стоманени). Цената излезе около 440 лв с труда, с всички документи от Япония. И на мен ми се вижда висока тази цена.  Но може и толкова да е,не съм запознат с тунинга. 
|
|
15
|
|
| Пет Дек 16, 2011 2:14 pm |
|
|
|
Wintry
Регистриран на: Пет Сеп 19, 2008 5:34 pm Постове: 79 Местоположение: Sofia
Автомобил: Legacy 2.5 AT, Audi TT RS Coupé
Телефон: +359888833671
Рейтинг: 20
|
|
Тези скари и щитове от extreme tuning са по-добри от японските - даже в пъти са по-добри, а документи за какво са ти? Няма смисъл да разбираш от тунинг, за де се досетиш, че искат отново да ни смъкнат по две кожи!
_________________ Everyone of us is an Angel with one wing and we can fly only if we hug each-other strongly!
|
|
|
|
| Съб Дек 17, 2011 8:02 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
400 е добре за алуминиев, стоманен няма смисъл че много тежи 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Съб Дек 17, 2011 9:26 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
400 е добре за алуминиев, стоманен няма смисъл че много тежи ето тук има номера на оригинален СТИ (и за карера има, и за задния диф и за резервоара)за импреза класик който иска да провери за цената при колегата с оригиналните части 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Съб Дек 17, 2011 9:33 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
4mm дебели алуминиеви листове, професионална изработка. големи сте скръндзи преди да коментирате цените из нета - вижте колко е доставката на подобно нещо и с какъв материал е направено. стоманените щитове хич не влизат в сметката - те са много по-евтини, но пък са ужасно непрактични и тежки - дори и да са с неръждаемо покритие. цял стомамен щит под двигателя тежи над 15кг! говоря за този който предпазва и маншоните, а не само под картерът, каквито обикновено се предлагат. подобен продукт, доставен извън БГ - надхвърля 300евро като цена. при това с 3мм алуминиев лист, а не с 4мм - поне такива са офертите в нета. възможна е и изработката от дуралуминий - но там цените само за материали са от порядъка на 150-200лв кв. м., дуралуминият е доста скъп. освен това щитове от подобен материал са доста опасни при евентуален инцидент. имаме случай на отсечено дърво при челен удар, почти без поражения по колата. а това е много опасно при блъскане на пешеходец или сблъсък с друг автомобил - затова подобни щитове не се предлагат за цивилни автомобили. предлаганият продукт нито е евтин, нито е скъп - но е с гарантирано качество. преди да предлагаме продукти на extreme tuning - сме се уверили в тяхното качество. за нас най-важно е да осигурим на клиента качествена услуга, а не възможно най-евтината на пазара. съвсем спокойно можете да идете при близкият майстор и за 100лв да ви скрои щит с рифелова ламарина, напазарувана от бриколаж.
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Съб Дек 17, 2011 10:32 pm |
|
|
|
alex5428
Регистриран на: Съб Ное 14, 2009 12:24 am Постове: 1414 Местоположение: смолян
Автомобил: STI (GVB)
Рейтинг: 225     
|
Аз съм с цяла генерация от въпросната фирма и смея да твърдя,че изпълнението е перфектно! На 76мм кюнец го навряха и стана много по прибрана от сток 
_________________"ladies and gentlemen the wing is back  "
|
|
|
|
| Нед Дек 18, 2011 1:40 am |
|
|
|
Wintry
|
agent dust написа: 4mm дебели алуминиеви листове, професионална изработка. големи сте скръндзи преди да коментирате цените из нета - вижте колко е доставката на подобно нещо и с какъв материал е направено. стоманените щитове хич не влизат в сметката - те са много по-евтини, но пък са ужасно непрактични и тежки - дори и да са с неръждаемо покритие. цял стомамен щит под двигателя тежи над 15кг! говоря за този който предпазва и маншоните, а не само под картерът, каквито обикновено се предлагат. подобен продукт, доставен извън БГ - надхвърля 300евро като цена. при това с 3мм алуминиев лист, а не с 4мм - поне такива са офертите в нета. възможна е и изработката от дуралуминий - но там цените само за материали са от порядъка на 150-200лв кв. м., дуралуминият е доста скъп. освен това щитове от подобен материал са доста опасни при евентуален инцидент. имаме случай на отсечено дърво при челен удар, почти без поражения по колата. а това е много опасно при блъскане на пешеходец или сблъсък с друг автомобил - затова подобни щитове не се предлагат за цивилни автомобили. предлаганият продукт нито е евтин, нито е скъп - но е с гарантирано качество. преди да предлагаме продукти на extreme tuning - сме се уверили в тяхното качество. за нас най-важно е да осигурим на клиента качествена услуга, а не възможно най-евтината на пазара. съвсем спокойно можете да идете при близкият майстор и за 100лв да ви скрои щит с рифелова ламарина, напазарувана от бриколаж. Ми...ОК... Хайде да видим колко щита и скари ще продадеш на тези цени, като сме такива скръндзи! Ние в нет-а гледаме кое колко струва, а и баламите измряха вече. Виж, там...в родния ти край може и някой да ти се върже, но тук няма вече кой!
_________________ Everyone of us is an Angel with one wing and we can fly only if we hug each-other strongly!
|
|
|
|
| Пон Дек 19, 2011 7:43 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
alex5428 написа: Аз съм с цяла генерация от въпросната фирма и смея да твърдя,че изпълнението е перфектно! На 76мм кюнец го навряха и стана много по прибрана от сток  всеки продукт на extreme tuning е перфектен. скоро ще пусна снимки на щита, който разработихме за Б9 Трибека и ще измрат  залагаме най-вече на качеството. т.е. - това че собственика на СУБАРУ иска качествена услуга, а не най-евтината на пазара - ние лади и фиати не правим! въпросните щитове не са от най-евтините, но са от най-хубавите на бг пазара  и ще помоля колегите които споменават цени от 160лв за алуминиеви щитове да си проверят източниците. 400лв струва оригинален СУБАРУ щит от дуралуминий, наполовина голям като този, който се опитваме да ви продадем. освен това в БГ всички продукти с логото на extreme tuning(драго) са гаранция за най-високо качество! засега СУБАРУ е единствената марка, за която тази фирма предлага и продукти за цивилни автомобили.
|
|
|
|
| Пон Дек 19, 2011 11:25 pm |
|
|
|
Wintry
|
agent dust написа: ...имаме случай на отсечено дърво при челен удар, почти без поражения по колата. а това е много опасно при блъскане на пешеходец или сблъсък с друг автомобил - затова подобни щитове не се предлагат за цивилни автомобили...
...освен това в БГ всички продукти с логото на extreme tuning(драго) са гаранция за най-високо качество! засега СУБАРУ е единствената марка, за която тази фирма предлага и продукти за цивилни автомобили. ...и един мЪрмот...завива шоколада в... Мисля си, че сега е момента да ни обясниш какво означава "цивилни автомобили" и къде и кога ГО "имате" този случай с отсеченото дърво...при челен удар!?! Никой не подлага на съмнение качествата на продуктите на extreme tuning. Почти всеки от нас е имал допир до продукт на фирмата и ни е ясно, че са един от лидерите на нашия пазар.
|
|
|
|
| Вто Дек 20, 2011 4:33 pm |
|
|
|
al3ka89
Регистриран на: Вто Окт 19, 2010 5:58 pm Постове: 2 Местоположение: Varna
Автомобил: Subaru Impreza Gt
|
|
Колеги, искам да ви попитам дали някой от вас се е замислял, че освен алуминиевата ламарина и труда на човека за направата на този щит се използва машина, която овехтява и има разни консумативи по нея. Плюс това едвали го изработват на преса със матрица както повечето фабрики и така да докарат евтина цена. Весели празници ви желая.
|
|
|
|
| Вто Дек 20, 2011 5:46 pm |
|
|
|
DimoJekov
Регистриран на: Вто Дек 14, 2010 7:49 am Постове: 54 Местоположение: гр. София
Автомобил: Subaru Outback 2,5 limited
|
|
Благодаря на екстрийм тунинг за щитовете, звучи доста интересно и мисля някой ден да си сложа нещо такова..... а колегата Wintry не виждам някакъв смисъл да се заяжда, ама явно е от тези хора които гледат да се заядат за всичко (просто такова впечатление остава)
_________________ Ако правиш нещо, го прави както трябва http://airsense.alle.bg/
|
|
|
|
| Вто Дек 20, 2011 6:09 pm |
|
|
|
Wintry
|
|
Не съм си позволил в нито един от постовете си да класифицирам някого към някаква категория, но дойде време да го направя и аз: Ще помоля дежурните клакьори и ...лизачи да си затварят...нещата и да се ровят из нет-а за цени и услуги предлагани от и на белите хора! На мен, а и явно не само на мен ми е писнало да се опитват да ни ограбват разни интересчии в тази тема. Вижте колко смешни обяви има тук. Вижте колко хора се опитват да вземат в пъти повече от реалната цена на нещицата, които предлагат за продажба. Има и доста читави колеги, които търсят реални цени за предлаганите от тях продукти. В последно време обаче зачестяват изречения в обяви като настоящата, които карат хората тук да се усмихват. Цитирам: "...имаме случай на отсечено дърво при челен удар, почти без поражения по колата..." "...засега СУБАРУ е единствената марка, за която тази фирма предлага и продукти за цивилни автомобили..." Аз не се заяждам с никого! Не ми е приятно да ме правят на балама с обяви за..."чисто нови гуми на един сезон", "Скари и щитове под двигателя, скоростите и задният диф..." и т.н.
|
|
15
|
|
| Вто Дек 20, 2011 8:03 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
Wintry написа: На мен, а и явно не само на мен ми е писнало да се опитват да ни ограбват разни интересчии в тази тема. Вижте колко смешни обяви има тук. Вижте колко хора се опитват да вземат в пъти повече от реалната цена на нещицата, които предлагат за продажба. Писнало или не, каза си мнението - хубаво, но вече стана много! В случая мисля, че цената не я определя Агента, а от Екстрийм тунинг. Не правят щитове само за Субару и цените са същите 
|
|
|
|
| Вто Дек 20, 2011 9:31 pm |
|
|
|