Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
agent dust
Изгонен
|
да ви съобщя някои промени, свързани с прехода към новият сервиз: вече имаме специалист по скоросни кутии, и по-точно - автоматици. майстор по бойни изкуства с 30г стаж, профил винг чун куен, здрав като канара. и автоматиците за него нямат тайни... т.е. кутиите вече ще се правят с използване на източно-азиатска философия и дисциплина. газаджията ни има диплома за капитан на кораб - тук газ мафията да му мисли. тече обучение на нов първокласен автомеханик, краднат от уличните гонки. набелязани са още няколко момчета, на които може да се разчита - но те ще бъдат привлечени чак когато може да се гарантира обучението и статута им за първокласни субару механици. първото условие за тях е колите да са им в кръвта и да обичат това, което ще правят. на по-високите управленски нива провеждаме много по-сериозна подготовка и започваме да тестваме колегата венци за управител на новият сервиз. той е около 2м княжевски дангалак. тестовете за управител ще бъдат проведени лично върху мен в тримесечен срок - задачата му ще е много трудна, предвид че аз работно време не спазвам, сам си определям заплатата - и в определени случаи позвам ляво или дясно късо кроше за решаване на текущи проблеми - затова всички клиенти страшно много ме обичат и понякога вдигат скандал че не аз правя колите им най-сложното нещо при прехода към новият и голям сервиз обаче се оказва подмяна на йерархията, и запазване на високият стандарт на работа. т.е. това е нещото, за което най-много ще се стараем - това ви го гарантирам. най-сериозни мерки са взети точно в това отношение. дед лайна е септември. т.е. каквото и да се случи - септември новият субару сервиз започва работа на пълни обороти. от нас се иска да оцелеем дотогава 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Пон Юни 04, 2012 8:32 pm |
|
|
|
mitoko
Регистриран на: Сря Юли 02, 2008 11:41 pm Постове: 1800 Местоположение: Sofia
Автомобил: '97 Impreza GF AT, 2.0, 115, SOHC
Рейтинг: 91  
|
Аз знам японски и съм бакалавър специалност публична аднимистрация ще ме вземете ли на работа 
_________________ METHANE LIMITED EDITION (CNG)
|
|
|
|
| Пон Юни 04, 2012 9:04 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
mitoko написа: Аз знам японски и съм бакалавър специалност публична аднимистрация ще ме вземете ли на работа  зависи дали ще минеш теста - колко време е нужно легаси Б12 EJ25 без газова уредба да излезе на ход, с налети всички течности и проверен монтаж, при положение че двигателя му виси на "крокодила" готов за качване? 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Пон Юни 04, 2012 9:32 pm |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
Час, два 
|
|
|
|
| Пон Юни 04, 2012 9:42 pm |
|
|
|
Troshko
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 10:57 am Постове: 1360 Местоположение: София Рейтинг: 226     
|
|
_________________ If in doubt flat out
|
|
|
|
| Пон Юни 04, 2012 9:56 pm |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
|
| Пон Юни 04, 2012 11:22 pm |
|
|
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
Нов газаджия ли имате?
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Вто Юни 05, 2012 8:33 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
six_stars написа: Нов газаджия ли имате? не - просто чак сега споменавам, че газовите ви ги слага капитан на кораб 25мин е времето - без много бързане. говорим за абсолютно всичко сложено и работещо правилно. ако колата е с газова уредба - около час време отнема само споменаването на всички роднини на газ мафията до девето коляно  
|
|
|
|
| Вто Юни 05, 2012 9:15 pm |
|
|
|
six_stars
|
|
Да, да, знаеме какво става с бързането и слагането от капитана. Ако беше мой служител, отдавна да съм го пратил на кораб в открито море...
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Сря Юни 06, 2012 6:57 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
рибата нали знаеш откъде започва да мирише 
|
|
15
|
|
| Сря Юни 06, 2012 11:56 pm |
|
|
|
six_stars
|
|
Знам идеално, Краси. Единствената утеха на клиентите ви е, че ти още си там, ама това е мое мнение...
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 12:06 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
ние с колегата венци сме страхотен екип. една птичка пролет не прави - много е важно кой стои зад гърба ти и те подкрепя в трудни моменти. целта ни е да тръгне новият сервиз - от сегашният ще остане само един много лош спомен - и за нас, и за клиентите.
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 12:51 am |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
agent dust написа: понеже сме сервиз за японски автомобили, след пернишкото земетресение бяхме ударени и от пернишка градушка с последвало пернишко цунами - в япония това бил редът на бедствията  според мен ако нещата продължават така - няма да шанс изкараме до края на годината... в рамките на 12 часа - земетресение, яка градушка и сериозно наводнение... разбира се, продължихме да работим дори при такива бедствия... дано тази нощ помпата успее да отводни сервза иначе утре пак ще джакам цял ден с водоходките http://www.youtube.com/watch?v=ltH1whs7 ... ature=plcphttp://www.youtube.com/watch?v=x6qCuUF4 ... ature=plcpСервиз с капитан на кораб,а пък без лодка.
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 12:09 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
RASHEV написа: Сервиз с капитан на кораб,а пък без лодка. всъщност - на паркинга има и една лодка! колкото и странно да ви звучи - е факт  забутана е в най-отдалеченият край, около нея има няколко леонета. нямам идея как се е появила, там е още преди да започна работа в тоя залупен сервиз  по спомени един клиент не е имал пари да си плати ремонта - и го е платил с лодка... понякога ремонтите ги плащат я с чувал картофи, я с нещо друго - едно отче даже пробва да плати смяна на масло с думите "айде за бог да прости"... но лодката е хита  а защо митака е приел да му плащат с лодки - нямам никаква идея...
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 6:47 pm |
|
|
|
six_stars
|
agent dust написа: ние с колегата венци сме страхотен екип. една птичка пролет не прави - много е важно кой стои зад гърба ти и те подкрепя в трудни моменти. целта ни е да тръгне новият сервиз - от сегашният ще остане само един много лош спомен - и за нас, и за клиентите. Струва ми се, че вида и условията в сервиза са най-малкия проблем за клиентите. Има едни неща, като отношение, недоглеждане и разни други, които правят по-лошо впечатление, но това е изцяло мое мнение...
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 7:34 pm |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
six_stars написа: agent dust написа: ние с колегата венци сме страхотен екип. една птичка пролет не прави - много е важно кой стои зад гърба ти и те подкрепя в трудни моменти. целта ни е да тръгне новият сервиз - от сегашният ще остане само един много лош спомен - и за нас, и за клиентите. Струва ми се, че вида и условията в сервиза са най-малкия проблем за клиентите. Има едни неща, като отношение, недоглеждане и разни други, които правят по-лошо впечатление, но това е изцяло мое мнение... Много на сериозно ............само със шеги и майтапи.........,но не на гол...........з
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 8:14 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
six_stars написа: Струва ми се, че вида и условията в сервиза са най-малкия проблем за клиентите. Има едни неща, като отношение, недоглеждане и разни други, които правят по-лошо впечатление, но това е изцяло мое мнение...
че то си е така  ама върви да го обясниш на главата на рибата... в офиса на митака вече има една голяма табела - "НЕ САМО ТИ ПРАВИШ СУБАРУ". това е само част от нашата акция "искаме да работим в СУБАРУ СЕРВИЗ, а не в пещера" и "искаме шеф, а не манекен"  днес на мен ми беше наложено административно наказание тип "ЗАБЕЛЕЖКА"... прочетох го и казах - бе я бегай оттука  и отидох да качвам главите на едно легаси че клиента отглежда охлюви и утре колата му трябвала спешно да пропътува половин българия... ако му се разбегат охлювите на човека само защото гарнитура на глава трябвало да се поръча от германия... тва е субару, а не летяща чиния
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 8:30 pm |
|
|
|
votolom
|
agent dust написа: ако му се разбегат охлювите на човека само защото... Краси, имам един специален пациент за лекуване, ама ще гледам да мина тия дни да раздуем малко по темата 
|
|
|
|
| Чет Юни 07, 2012 11:40 pm |
|
|
|
Liv
Регистриран на: Пон Мар 12, 2012 2:22 pm Постове: 148 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester SH 2.0 MT
Рейтинг: 60 
|
Единствено мога да спомена благодарности към Краси за онова камъче дето се беше за*укало в носача на Форката... и цела сутрин обикаляхме дупките в Банкя да чуем къде и как дрънка Иначе ще съм много по-доволен като се премести сервиза във областа на географията известна от по-дълго време ...  Че до Банкя нещата си бият на вземане на отпуска ..
|
|
|
|
| Пет Юни 08, 2012 10:01 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
на този клиент, който дойде в сервиза и отвърти един шамар на митака - аз лично, и моите колеги - ще му поправим субаруто напълно безплатно! това е част от рекламата и бонуса, и прехода към новият сервиз... нема лабаво  п.п. много е важно как се рекламира в днешни дни  единственото условие е да докарате субару, а не някой кенеф...
|
|
|
|
| Пет Юни 08, 2012 10:37 pm |
|
|
|