Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
six_stars
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 10:26 am Постове: 1254 Местоположение: София
Автомобил: 2010 Mercedes E350 CDI 4Matic
Телефон: 0887999499
Рейтинг: 162   
|
|
Моите впечатления от там са - при изрично уверение от страна на Митко, че след монтажа на газовата няма да прехвърля на бензин, колата прехвърля. Пластмасовата тръба от бутилката до изпарителя пусната свободно в тунела на кардана и протрита, защото се опира в кардана. При опит за рекламация - отдох, естествено с уговорка и естествено него го нямаше. Краси скръцна малко със зъби на дъртия капитан на кораба, който с триста зора вместо да смени цялата тръба, както смятам че е нормално и да я прокара по безопасен начин, я пристегна с едни свински опашки и каза готово. Последното огромно удивление беше скоро - правих си профилактика на предните апарати - сменях водачи, гумички и т.н. и какво да видя - единия от двата болта, които държат апарата - скъсан и липсва. При купуването бях уверен от Митко, че тази кола е поддържана само при него и че скоро са сменявали дискове и лагери на главините. Имам и още доста примери, но не искам да навлизам в подробности, че ще изляза аз крив... Чудя се Краси защо не последва Дани и не си вдигне шапката от тоя потъващ кораб...
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Вто Юли 03, 2012 9:59 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Ной написа: с какво работниците на Митака са по-добри от него? с това, че си вършим работата бързо и качествено - което никак не е маловажно. и с това, че и клиентите, и колегите от другите сервизи - ни уважават, мен и колегата венци. и да има недоволни - не е от нас. пускам ви клюки - защото съм ви дал телефон, на който да се жалвате. а вие постоянно се жалвате на нас, дето нямаме никаква вина,
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Вто Юли 03, 2012 10:10 pm |
|
|
|
six_stars
|
agent dust написа: Ной написа: с какво работниците на Митака са по-добри от него? с това, че си вършим работата бързо и качествено - което никак не е маловажно. и с това, че и клиентите, и колегите от другите сервизи - ни уважават, мен и колегата венци. и да има недоволни - не е от нас. пускам ви клюки - защото съм ви дал телефон, на който да се жалвате. а вие постоянно се жалвате на нас, дето нямаме никаква вина, Като изключим тебе и Венци не виждам кой там си върши работата бързо, пък да не говорим за качествено... Ама вие можете ли да огреете навсякъде?!
_________________ Всички видове застраховки. Отстъпки за членовете на форума и пълно съдействие за завеждане на щети.
|
|
|
|
| Вто Юли 03, 2012 10:14 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
six_stars написа: Чудя се Краси защо не последва Дани и не си вдигне шапката от тоя потъващ кораб... аз вече си я вдигнах, преди доста време - защо според теб ме замерват с разни подпечатани документи  моят работодател отдавна не е митака, той просто се мотае там, където и аз работя и говоря точно за мен и венци - дефакто тоя сервиз ние двамата го влачим на гърбовете си и храним всички останали в него.
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Вто Юли 03, 2012 10:39 pm |
|
|
|
six_stars
|
Ми напиши си тогава твоя телефон за да си комуникираме с тебе, защото много хора не желаят да чуват вече за този, дето ти се мотае... Радвам се, че не се опитваш да замазваш положението с мойта кола между другото 
|
|
|
|
| Вто Юли 03, 2012 10:43 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
six_stars написа: Ми напиши си тогава твоя телефон за да си комуникираме с тебе, защото много хора не желаят да чуват вече за този, дето ти се мотае... Радвам се, че не се опитваш да замазваш положението с мойта кола между другото  ще ви дам нов телефон на управител - когато има такъв. но няма да е моят, защото не ставам за такива неща, аз съм си бачкаторче. моят е 0878 207 541. но не ме търсете за уговаряне на часове за обслужване или ремонти, нито да ми се оплаквате от митака. преди обяд рядко вдигам на непознати номера ще ви дам и телефона на колегата венци, но първо ще го питам дали може. той е точно в същото положение, в което се намирам и аз - разликата е че митака му говори на "бате бате", а мен не смее да ме попита каквото и да било, постоянно го гледам накриво 
|
|
|
|
| Вто Юли 03, 2012 11:27 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
колега Ной, надявам се да не си този, който си мисля че си - явно си доста запознат, а са прекалено резки мненията ти по отношение на механиците в сервиз митака? какъв е повода? не вярвам да сме правили нещо по колата ти - тонът ти не е на разочарован клиент, а по скоро на някой, който му е излязла грешно сметката?
турбо легаси ли караш? кажи каква ти е колата?
|
|
|
|
| Сря Юли 04, 2012 12:15 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
телефона на венци е 0878 549 495 - звънете му за каквото ви хрумне. все пак имайте превид, че е около 2 метра дангалак, израснал в княжево. ходи да рита футбол, участва в турнирите на каменица и ариана - и редовно го пъдят от мачовете защото пребива я вратаря, я някой нахален защитник. последно в 9то районно питаха къф е тоя с гащеризон МИТАКА - един тарикат с голф му беше одраскал субаруто в силвър центъра в люлин, и не успял да избяга навреме... вкарва поне по 10 гола на мач. сам може да извади субару двигател за около 20 минути, без инструменти - и го викам да ми избива шарнирите  от около месец му давам едни африкански хапчета - и все още няма страничен ефект...
|
|
|
|
| Сря Юли 04, 2012 9:00 pm |
|
|
|
masterssub
Автомобил: subaru
Телефон: 0878703333
Рейтинг: 7
|
А знаеш ли как е в сервиза в младост?Шефа идва в 9.00 и си тръгва посред нощ,за части ходи жена му,когато почива ако има такъв момент чете в интернет информация за някоя кола,пред мене свалиха кутията на един GTR разглобиха я монтираха новозеландски тунинг да издържа на много коне сглобиха и я качиха за 3 дни.Това ако се случи на митака и Краси и Венци ги няма ще го прави една две години,колата ще остарее като модел.Някаква нова битка няма ли при вас че с докуметите не е интересно......... 
_________________ Fortuna favet fortibus
|
|
|
|
| Нед Юли 08, 2012 8:37 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
masterssub написа: А знаеш ли как е в сервиза в младост?Шефа идва в 9.00 и си тръгва посред нощ,за части ходи жена му,когато почива ако има такъв момент чете в интернет информация за някоя кола,пред мене свалиха кутията на един GTR разглобиха я монтираха новозеландски тунинг да издържа на много коне сглобиха и я качиха за 3 дни.Това ако се случи на митака и Краси и Венци ги няма ще го прави една две години,колата ще остарее като модел.Някаква нова битка няма ли при вас че с докуметите не е интересно.........  ааа, то с документите го нокаутирах в първи рунд - още с първото писмено обяснение  сега е рай за мен - правя каквото си поискам, заплатата навреме и в пълен размер, естествено продължавам да закъснявам... и като ме ядоса - му тегля една бърза пред всички и си оправям настроението. но отказах да правя диагностика, от което клиентите страдат. от 2008г насам постоянно летях на всички посоки с лаптопи и тестери - сега дори само за загасяне на чека - чакат инжинера с часове битката при нас е всеки ден, а митака губи рунд след рунд, постоянно е в нокдаун - без значение от мен или от венци, или че остава с 20лв в протмонето като си вземем заплатите... съвсем нормално е един шеф да стои пред компютъра и да се образова - а останалите в бизнеса му да бачкат,и да правят тоа, за което им се плаща. нашият едвам го научих да пуска мейли. ние затова губим клиенти всеки ден - в един бизнес най-важно е шефа да е грамотен, да може да борави с информация и да я намира, да може да комуникира с клиентите или служителите, и да знае кое носи полза и кое вреда за клиента и бизнеса. нашто момче просто е вредител. вкарана му е оферта да се махне нанякъде, и да идва един път седмично да му даваме някакви пари - сега чакаме да я приеме за да може да работи сервиза нормално  и чакаме да стане готов новият сервиз, с новият шеф - който сега се скъсва за да ни осигури приятни условия за работа. това не е митака - както се досещате.
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 8:27 pm |
|
|
|
IvoG
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 7:20 pm Постове: 237 Местоположение: Sofia
Автомобил: WRX Wagon
Рейтинг: 195    
|
Тъкмо мислех да минавам другата седмица да проверим как надува турбото, ама май трябва да чакам Митака да приеме офертата  но щом се налага 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 8:42 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
IvoG написа: Тъкмо мислех да минавам другата седмица да проверим как надува турбото, ама май трябва да чакам Митака да приеме офертата  но щом се налага  напротив - просто идваш(след 11.00 де  ) и казваш че искаш лично аз да ти гледам турбото, а не друг. по-запознатите клиенти го правят постоянно, тази схема им е известна... това е много добре и за мен, и за теб - и кофти ден за митака  т.е. аз продължавам да правя диагностиките - но само по тази схема. така на нашто момче му се скапва целият ден, а на колегите и клиентите - много весело  малко е гаден подхода - но няма друг начин, сега сме по средата на тежък период и се налагат всякакви хитрости и подлости за да надделеем. и аз и колегата венци - сме много долни копеленца когато ни настъпи някой по мазола 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 8:57 pm |
|
|
|
IvoG
|
Това за след 11 го знам  а иначе вярвам че целта си заслужава защото е в полза на нас клиентите
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 9:10 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
не е само във ваша полза - и в наша е. ние с това си изкарваме прехраната. да речем че е взаимна изгода  досега колкото пъти сме тествали нашият си начин - всичко е ок, и валят яки бакшиши. 100-200лв на ден само от бакшиши не е нещо на което се учудваме - стига примерно митака да е на опера в италия за една седмица 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 9:13 pm |
|
|
|
IvoG
|
Да прав си, дано се наредят нещата организационно за да сме всички хепи 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 9:20 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
ще се наредят. новият си шеф - княжевският 2м дангалак с тежки лапи - съм го предупредил да държи изкъсо митака. защото ако го намери пак да плете копитата пред сервиза - аз не съм виновен за нищо, просто си върша работата 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 9:50 pm |
|
|
|
Ivo Lenkov
|
А бе Вие май с Венци не се развивате провилно,само в Живко ми е надеждата.Добре че карам истинска кола-Хонда. 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 10:13 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Ivo Lenkov написа: А бе Вие май с Венци не се развивате провилно,само в Живко ми е надеждата.Добре че карам истинска кола-Хонда.  дедо живко яде по едно кюфте на три дена - той гладен няма да остане  даже от кумова срама му вдигнахме заплатата, т.е. принудихме митака да му я вдигне. положението е такова, че в криза вдигаме заплатите... аз съм лесен, много съм търпелив. ама един път венци оглеждаше кабелите на едно субару, и митака взе че врътна на стартер. и да не вярвате, 100м могат да се вземат за 3сек - т.е. митака може да ги вземе. толкова му отне да се озове на другият край на паркинга, с един скок. 120 кила княжевски дангалак да го треснат 20 киловолта - не е шега за всеки 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 11:06 pm |
|
|
|
Ivo Lenkov
|
Луд умора няма,само се поти. 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 11:09 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
Ivo Lenkov написа: Луд умора няма,само се поти.  нормален човек, ако си сложи задника на котлона - ще държи докато му изгори. митака държи докато котлона изгори... тази сентенция е казана от бг дрифтърите за един друг човек, доста по-умен и кадърен. но важи с пълна сила за митака 
|
|
|
|
| Пон Юли 09, 2012 11:20 pm |
|
|
|