Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
Бял списък за сервизи и магазини
| Автор |
Съобщение |
|
kulzari
|
|
| Вто Ное 10, 2015 5:31 pm |
|
|
|
MartoAl
Регистриран на: Съб Юли 26, 2014 8:38 pm Постове: 144 Местоположение: София
Автомобил: Impreza 94, Forester 2.5 XT 6MT
Телефон: 0898865927
Рейтинг: 126  
|
ComingSoon написа: gerial написа: ... След като една година карах колата със светещ чек,защото в един от другите бели сервизи(който вече ми е адски черен) ме бяха убедили,че единия TGV клапан не работи,цената му втора употреба и работата по смяната са от порядъка на 400лв. и не се продават отделно моторчето... Моля, сподели кой е сервиза. За другите ще е полезно да се знае. Става дума за сервиза на Митака (в началото на поста си го пише) 
|
|
|
|
| Чет Ное 12, 2015 12:32 am |
|
|
|
Valio
|
MartoAl написа: ComingSoon написа: Моля, сподели кой е сервиза. За другите ще е полезно да се знае.
Става дума за сервиза на Митака (в началото на поста си го пише)  Въпроса е кой е сервиза който се е изложил,колега а не кой е свършил работата..Това е въпроса на колегата ComingSoon..
|
|
|
|
| Чет Ное 12, 2015 7:44 am |
|
|
|
gerial
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 12:38 pm Постове: 205 Местоположение: София
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87 
|
] ComingSoon написа: gerial написа: ... След като една година карах колата със светещ чек,защото в един от другите бели сервизи(който вече ми е адски черен) ме бяха убедили,че единия TGV клапан не работи,цената му втора употреба и работата по смяната са от порядъка на 400лв. и не се продават отделно моторчето... Моля, сподели кой е сервиза. За другите ще е полезно да се знае. Опасявам се ,че Martoal не е разбрал въпроса правилно.Не съм написала в тази тема кой е сервиза, в който нещата се правят с чука защото това все пак е темата за "белите сервизи". Макар че като видях за какво става на въпрос на мига включих турбото на метлата не бих искала да говоря лоши неща за никой, все пак има и хора които са доволни от тях,макар че напоследък все по-рядко се срещат,но както казват руснаците "на вкус и цвет товарищей нет". Силно се надявам,че все някой от този сервиз е прочел поста ми и такива неща няма да се повтарят.
_________________ Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
|
|
|
|
| Чет Ное 12, 2015 8:00 am |
|
|
|
bozzerreaneux
Автомобил: Outback '10 2.5CVT,Outback '02 H6
Рейтинг: 252     
|
Използвам възможността да изкажа суперлативи за Драго от Extreme Tuning и да му благодаря за перфектното изпълнение и готиното отношение. Крайният резултат е дълбок, плътен и малко по-отворен зук на шестака в сравнение с фабричното гърне. От към вървеж, колата е осезаемо по-пъргава, особено в ниските. Кривата тръба е на 60мм. Сите друго е сток  Благодарности и на Petko 69 за първоначалната консултация 
|
|
|
|
| Чет Ное 12, 2015 3:30 pm |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 345 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
Ако някой има нужда от свестен газаджия в Стара Загора има едни момчета, които ми сложиха газовият инжекцион преди седмици и съм доволен. Самите те имат Субара, един Аутбек H6 и Форестър като моя. Намират се точно на кръстовището между улиците "Генерал Столетов" и "Българско опълчение", това е точно между Девето ОУ и Техникума по Електротехника 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Сря Ное 18, 2015 8:44 am |
|
|
|
krascho123
Регистриран на: Вто Мар 10, 2015 9:45 pm Постове: 39 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Forester 2.0 turbo
Рейтинг: 0
|
Колега, тези газаджии в Стара Загора доста пъти съм ги заглеждал като минавам от там ама така и не спрях. Дали разбират от BRC газови, че който и да питам ме праща в Пловдив. Да си правя ли труда да ходя или да си отивам в Пловдив. Поздрави 
_________________ Колкото по- проходима ти е колата, толкова по далеч ще ходиш да търсиш трактор !!!
|
|
|
|
| Сря Ное 18, 2015 7:27 pm |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 345 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
|
Утре ще ти дам отговор 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Сря Ное 18, 2015 9:03 pm |
|
|
|
rmiroslavov
Регистриран на: Вто Ное 24, 2015 8:27 am Постове: 255 Местоположение: София
Автомобил: Legacy III '99 SW 2.5L 156bhp AT
Телефон: 0885078788
Рейтинг: 45 
|
|
Искам да изкажа искрени благодарности на Стимо София!
Бях в много тежко положение, след като два дена от сервиза не можаха да ми намерят амортисьори. Петък е, колата ми трябва за уикенда. Обадих им се, казаха че могат за утре. Казах им че ми е спешно и могат ли да измислят нещо за днес. Пет минути по-късно ми връщат обаждане, да дойда след два часа да си ги взема. Направиха ми и отстъпка, цената беше повече от страхотна!
Благодаря още веднъж!
|
|
|
|
| Съб Дек 05, 2015 11:16 am |
|
|
|
mimo13
Регистриран на: Съб Май 03, 2008 8:56 pm Постове: 741 Местоположение: Варна
Телефон: 0894484248,052600585
Рейтинг: 134  
|
Благодаря за отзива! Може да имате пълно доверие на Тихомир, ако има неясноти (което може да му се случва от време на време все още  тъй като специализацията му не беше Субару до преди да дойде при нас) консултацията му с Варна е по всяко време. 
_________________ Варна, ул. Васил Чекаларов 14 0894484248, 0879484247 0895432143
|
|
5
|
|
| Съб Дек 05, 2015 9:13 pm |
|
|
|
mastersa6o
|
Колеги можете ли да ми препоръчате сервиз за изправяне на автомобили. Имам предвид за ремонт на катастрофирал автомобил, едното предно бомбе на амартесьора е огънато леко и мястото където се захваща носача е пострадало. Автомобила има сантиментална стойност и ще се пребоядисва целия, трябва да стане както трябва. 
|
|
|
|
| Чет Дек 10, 2015 4:01 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Мога два. Единият е с дозер, добре правят и е средно скъп. Другият е евтин, но майсторът е муден и работи бавно. Иначе много го бива. Драсни лс, да ти дам контакт ако искаш, пък после ги хвали или оплюй - както са ти свършили работа. Аз ползвам и двата, според случая.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Нед Дек 13, 2015 3:58 pm |
|
|
|
srg
|
Цък.Тоз човек ми е бивш колега, който точно днес ми разправя как с новата си придобивка ( отново ЦЪК) е излекувал точно такъв като твоя проблем. В Дружба се намира.
_________________ For every action there is an equal opposite malfunction!
|
|
|
|
| Нед Дек 13, 2015 9:17 pm |
|
|
|
legolass
Регистриран на: Чет Май 09, 2013 8:18 pm Постове: 89 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
|
Искам да изкажа благодарности на Миро от Варна. Отличен професионалист, изключително коректен и точен, реши проблем с моя Форестър, с който се занимавах доста време. Препоръчвам сервиза на Миро!
_________________ Subaru Legasy 2.5 GT
|
|
|
|
| Съб Дек 19, 2015 10:47 am |
|
|
|
Viper
Регистриран на: Вто Дек 30, 2014 4:53 am Постове: 32 Местоположение: Ruse
Автомобил: Subaru Forester 2.0X AT
Рейтинг: 0
|
|
Колеги някой сервиз в Русе, където са наясно със спецификите на субару?
|
|
|
|
| Вто Дек 29, 2015 2:42 pm |
|
|
|
WEEGEE
Регистриран на: Вто Юли 21, 2015 11:07 am Постове: 5 Местоположение: София
Автомобил: FORESTER III 2.5 XTurbo
|

Здравейте, младежи! Преди осем месеца си купих Форестър 2.5 ХТ - отличен. направих си акаунт за вашия сайт, но не съм се включвал да си похваля колата. За което моля за извинение -имам много какво да кажа. Първото ми влизане е свързано с въпросния "Петко Маринов" Горна баня, бул. "Никола Петков" №100. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ОТ ОКОЛО ОСЕМ МЕСЕЦА, ТАМ ИМА ВТОРИ ПЕТКО - ЧИСТО СЪВПАДЕНИЕ НА ИМЕНАТА. Преди осем месеца, Петко Втори е наел сервиза до моргата(същия адрес), над автомивката и също прави СУБАРУ. Работил е 19 години в Гърция - първо Нисан, но после СУБАРУ - ремонти на двигатели, по-специално на СТИ и състезателни модели. Моят Форестър започна да прегрява при форсиране и на баир и ВСИЧКИ казаха, че е за смяна на гарнитури на главата, плюс още неща - клапани и т.н. и т.н. - специална била колата. По неволя, но и по препоръка на Николай от магазинчето на СУБАРУ на Симеон, попаднах на Петко Втори, без да знам за Лошия Петко. Петко Втори каза - смесил си антифриза и той се е пресякъл(точно така). Виж как излиза чиста бяла пяна за бръснене - значи няма изгоряла гарнитура. Закачи колата на компютъра и тръгнахме нагоре - форсиране. Смени антифриза с Г12, проми охладителната система и смени термостата. Отново компютъра и газ нагоре - говорим за втора - 90 - 100(6000 - 6500 оборота) Всичко беше ОК. Цена - много евтино. Общо термостат, пълно антифриз по спецификация и труд 112 лв. Задължително при прегряване се сменял и термостат. Отказа ми малко тунинговане - исках 20-30 коня отгоре. Отговори ми - първо, ще си съсипеш хубавата кола за 10 000 км. Второ, с това меко окачване тази кола не е за състезателно каране. Трето, на 50 години си, възрастен човек(айде, бе!!) вече не можеш да караш бързо. Мисля, че това, което споделих беше полезно. За колата ще пиша по-после(СУПЕР Е)
|
|
|
|
| Чет Мар 24, 2016 3:00 pm |
|
|
|
Greg4o
|
WEEGEE написа: Здравейте, младежи! . направих си акаунт за вашия сайт, но не съм се включвал да си похваля колата. След като вече си вътре става и твой,и няма нужда от извинения той е по-желание.ю Честито за Форко.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Чет Мар 24, 2016 7:40 pm |
|
|
|
Vmax
|

WEEGEE написа: Здравейте, младежи! Преди осем месеца си купих Форестър 2.5 ХТ - отличен. направих си акаунт за вашия сайт, но не съм се включвал да си похваля колата. За което моля за извинение -имам много какво да кажа. Първото ми влизане е свързано с въпросния "Петко Маринов" Горна баня, бул. "Никола Петков" №100. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ОТ ОКОЛО ОСЕМ МЕСЕЦА, ТАМ ИМА ВТОРИ ПЕТКО - ЧИСТО СЪВПАДЕНИЕ НА ИМЕНАТА. Преди осем месеца, Петко Втори е наел сервиза до моргата(същия адрес), над автомивката и също прави СУБАРУ. Работил е 19 години в Гърция - първо Нисан, но после СУБАРУ - ремонти на двигатели, по-специално на СТИ и състезателни модели. Моят Форестър започна да прегрява при форсиране и на баир и ВСИЧКИ казаха, че е за смяна на гарнитури на главата, плюс още неща - клапани и т.н. и т.н. - специална била колата. По неволя, но и по препоръка на Николай от магазинчето на СУБАРУ на Симеон, попаднах на Петко Втори, без да знам за Лошия Петко. Петко Втори каза - смесил си антифриза и той се е пресякъл(точно така). Виж как излиза чиста бяла пяна за бръснене - значи няма изгоряла гарнитура. Закачи колата на компютъра и тръгнахме нагоре - форсиране. Смени антифриза с Г12, проми охладителната система и смени термостата. Отново компютъра и газ нагоре - говорим за втора - 90 - 100(6000 - 6500 оборота) Всичко беше ОК. Цена - много евтино. Общо термостат, пълно антифриз по спецификация и труд 112 лв. Задължително при прегряване се сменял и термостат. Отказа ми малко тунинговане - исках 20-30 коня отгоре. Отговори ми - първо, ще си съсипеш хубавата кола за 10 000 км. Второ, с това меко окачване тази кола не е за състезателно каране. Трето, на 50 години си, възрастен човек(айде, бе!!) вече не можеш да караш бързо. Мисля, че това, което споделих беше полезно. За колата ще пиша по-после(СУПЕР Е) Колега, Добре дошъл във форума и честито Фори. Имаме тема за бели и черни сервизи. Като искаш да похвалиш някой сервиз - пиши в белия списък. Тук е друг раздел - за негативни отзиви. Ще ми интересно да кажеш като не са ти духнали гарнитурите с какво се е смесил ( пресякъл ) антифриза? ПС: Термостат, водна помпа, масла и ремъци се сменят задължително при покупка на кола втора ръка, независимо какво ти разправя купувача
|
|
|
|
| Чет Мар 24, 2016 8:13 pm |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
остава и снимки да пбликувате на дваматра петковци 
|
|
|
|
| Чет Мар 24, 2016 10:12 pm |
|
|
|
petko 69
|
adddt написа: остава и снимки да пбликувате на дваматра петковци  Може и Азис да му посвети песен ,например**Бай Петко спиш ли добре ,ПСУВАТ ЛИ ТЕ,продаваш ли си ... 
|
|
|
|
| Чет Мар 24, 2016 10:19 pm |
|
|
|