|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
Черен списък за сервизи и магазини
| Автор |
Съобщение |
|
xristolaki
Регистриран на: Пон Фев 14, 2011 12:42 am Постове: 2 Местоположение: sofia
Автомобил: subaru
Рейтинг: 0
|

Outbak 2006 3.0 245 к Предницата ми тресеше при натискане на спирачките повече и от време на време между 90-130 км. Записах час при Митака сървис , понеже съм карал колата там и бях доволен. Закарах я и им казах, че тресе и искам да я диагностицират и да отсранят проблема. Обади ми се Митака и каза че е от тампоните на носачите и чи ще сменят шарнирите биалетки и тампони на стобилизиращата щанга. Цена около 400 евро. Казах им да я правят макар че са доста пари но щом еслед това биенето ще спре да действат. Предницата нито тропаше нито хлопаше нито чукаше в дупки но щом "майстора Митака" казва се съгласих. Взимам си колата и цената скочи от 400 на 660 евро но след разговор с майстора митака ми обявиха 595 евро . Зарадвах се и платих. Тръгнах по околовръстното но София гордо си карам с 80 км. но трябваше да спра и о ужас след натискане на спирачките тресенето се върна. Връщам се при митака сървис , и му казвам че колата си тресе като преди . Той ми каза , тампоните били много зле затова ги е сменил и ми взима 600 евро. А биенето идва от дисковете но съм му казал че нямам повече пари и затова не ги е сменил обзаложи се , че е от дисковете предложи ми да ги смени ако се оправи биенето да му ги платя ако не да ми ги подари не се съгласих. Купих предни дискове и и ги смених. Смених и гумите с летни тресенето продължава . Митака сървис сменят части които им е лесно да могат за те оскубят без да има нужда от замяна . Не съм доволен от този сервиз . Първо ти казват една цена , когато ти е готова колата друга по висока с 50%. Взимат ти парите проблема остава това за мен е това е гавра и кражба на клиентите. Не ходете в митака сървис София.
Прикачени файлове:
20260415_130232.jpg [ 1.08 MiB | Прегледано 1384 пъти ]
|
|
|
|
| Чет Апр 16, 2026 1:51 pm |
|
|
|