Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
MITAKA performance service, София, шосе Банкя 3 0888 544 999
| Автор |
Съобщение |
|
simbat
Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 9:22 am Постове: 865 Рейтинг: 95  
|
zodias написа: Мисли и как можеш да направиш Аутбека 500 коня.
Какъв модел е въпросният модел Аутбек,който трябва да стане 500 кс.Да не е XT ?
_________________ 2013 Subaru Outback 3.6 Special Appearance package Satin White Pearl 2017 Subaru Outback 3.6 Touring Crystal white pearl
|
|
|
|
| Сря Яну 07, 2009 3:25 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
аутбека е кола за возене. всички видове тунинги по такава кола са безпочвени. не че е невъзможно, но не бива. екстра си е в сток вариант.
за ремъка - 0888 544 999 - Супер Митко. в 3 сутринта е най-удобно да му звъните 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Пет Яну 30, 2009 12:34 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
съжалявам, че не мога редовно да посещавам форума. моят телефон е 0878 207 541. преди 11.30 не вдигам, човек ставам след 14.30 и мога криво-ляво да разбера какво ми говорите.
другият секс телефон е 0888 544 999. достъпен 09.00- 23:59. в часовете 00.01 до 08.30 звънене и без причина, просто за кеф 
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Пет Яну 30, 2009 12:44 am |
|
|
|
mohi
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 2:00 pm Постове: 76 Местоположение: гр.Мизия Рейтинг: 0
|
Бях се позаплеснал да чета от пъвите страници  , на места срешнах, че пред сервиза имало 20-30коли и се зачуди аджаба за какви ремонти и повреди седят там?  .
Та ако може някой да сподели за какво става на въпрос, или по точно за какво е ставало на въпрос.
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2009 4:26 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
|
Струва ти се странно, ама не е, щото като си единствен в бранша и така става.
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 12:41 am |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
mohi написа: Бях се позаплеснал да чета от пъвите страници  , на места срешнах, че пред сервиза имало 20-30коли и се зачуди аджаба за какви ремонти и повреди седят там?  . Та ако може някой да сподели за какво става на въпрос, или по точно за какво е ставало на въпрос. всякакви ремонти, без тенекеджийски и бояджийски. и сме само само трима активно работещи и един активно приказващ(митака)  постоянно идват нови коли за какво ли не, доста се сърдят за закъсненията, но няма как трима човека да свършат толкова много работа. на паркинга обикновено има по 40-50 коли. правим и много тежки ремонти - а те са свързани с чакане на части. имаше един период, в който имах дванайсет разглобени двигателя. вече поставих своебразни рекорди - пълно сглобяване на двигател от нулата и вечерта колата си тръгва на ход, това за един ден. и пълно сглобяване на турбодвигател от СТи - пак за един ден. един клиент стана свидетел на "чудо" - качване на двигател и палене само за 25 минути, като в рали шампионата  но иначе се работи доста бавно и туткаво и затова паркинга е лълен винаги.
понякога се зариваме и с бигачки. оня ден имаше 4-5 WRX-a, едно мицубиши Ево, две СТи, един 350Z, две АЕ86 - и за капак отпред паркира една хонда S2000 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 1:31 am |
|
|
|
BE REAL
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 11:26 pm Постове: 619 Местоположение: JAPAN
Автомобил: коли , които не са правени от Краси
Рейтинг: 120  
|
Не си напълно прав за Митака  имал съм случаи със най-старата ми Импреза отивам в 9 вечерта , двигатела е на пърчета !! и към 1 и нещо вече цепя по магистралата за Бургас  Но има и други дето само 20 дена си приказваме кво ще направим 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 8:25 am |
|
|
|
mohi
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 2:00 pm Постове: 76 Местоположение: гр.Мизия Рейтинг: 0
|
Хм... ми то така ще излезе, че не са толкова здрави колкото се говори, а аз точно заради тази им слава съм решил да си взема форестър  .
Двигателите били много здрави, ама нещо нашите шофери ще излезат големи душмани щом толкоз ги чупят  . Тея газифицираните не професионално предполагам имат повече проблеми.
Абе тъй или иначе съм решил да взимам едно фори около 2000г, да ме светнеш какви проблеми се явяват по често, за 2.0л двигател говоря с ръчна скоростна кутия.
Благодаря предварително 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 8:39 am |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
mohi написа: ..... Абе тъй или иначе съм решил да взимам едно фори около 2000г, да ме светнеш какви проблеми се явяват по често, за 2.0л двигател говоря с ръчна скоростна кутия.........
Ами аз имам такъв, ръчка 2.0, 122кс. и при тях има един огромен проблем, абсолютно при всяко едно Субару........е че свършва бензина...на има няма 300км....
и сега ме е яд че си купих такава кола.Хич не се занимавай с Форестър.
Насочи се към Тойота Ланд Крузър 200. Вчера ходих да карам една такава.
Страшна работа.....че и малко гори, при кик даун...качва само до 30л. 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 9:06 am |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
|
Галине, в събота ще разкажеш за Тойотата че ми стана слабост в последно време.
PS. Надуших аз на къде отиват нещата...човека се вкара във филма, че се трошат много.....не ми е прочел поста май 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 10:16 am |
|
|
|
mohi
|
Impreza94 написа: Галине, в събота ще разкажеш за Тойотата че ми стана слабост в последно време. PS. Надуших аз на къде отиват нещата...човека се вкара във филма, че се трошат много.....не ми е прочел поста май 
Ааа прочел съм аз  . Просто любопитствах защо има толкоз много коли за ремон. Другото което ме навежда на мисъл е, че те поправят сигурно 80% от субарата в БГ и за това има такъв наплив
Аз иначе не съм се отказал от колата, просто си "рисърчвам" 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 11:02 am |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
mohi написа: Ааа прочел съм аз  . Просто любопитствах защо има толкоз много коли за ремон. Другото което ме навежда на мисъл е, че те поправят сигурно 80% от субарата в БГ и за това има такъв наплив
Ами именно...пък и то една част са за тунинг, друга за консумативи и преглед, трети са насилствено строшени, а шести и седми не са даже СубарА...скачай в джаза, няма страшно освен някоя и друга цена по-фрапираща 
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2009 4:05 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
|
То и аз като работя само по Хонда, повечето са за смяна на съединител, ремъци, накладки, спирачни дискове, чат-пат някое каре или нещо подобно, консумативи общо взето. Много рядко има някой с някакъв сериозен проблем, като челен удар примерно, но то там шофьора е виновен не е от машината. Ех каква ирония, фен съм на Субару, а работя при маниаци на Хонда, утеха ми е че са ги правили японци иначе нямаше да издържа дълго.
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Пет Мар 06, 2009 1:46 am |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:40 pm Постове: 316 Местоположение: София
Автомобил: Субару Импреза '96
Рейтинг: 30
|
Поздрави на agent_dust за най-сладкото суби бегачка на света!!!!  изобщо не си личеше че има някакви неизправности по нея на пистата, летеше като фурия по завоите, чак сега разбирам като чета темата.
Въпросът ми е дали мога да мина с новата импреза през вашия сервиз. Аз съм винаги доволен клинт, а и като знам какви хора работят там, бих била напълно спокойна!! Да я погледнете от всякъде, че да съм спокойна че всичко и е точно, двигатели, окачвания, т.н. Може да се наложи и нещо смяна на филтри, майсторите ще кажат. 
|
|
|
|
| Чет Мар 12, 2009 4:31 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
|
Нали са за това, как да няма да можеш...
|
|
|
|
| Чет Мар 12, 2009 5:20 pm |
|
|
|
Ivche
черешката на форума
Регистриран на: Пон Яну 05, 2009 8:40 pm Постове: 316 Местоположение: София
Автомобил: Субару Импреза '96
Рейтинг: 30
|
е нали има много хора, ма аз ше чакам 
|
|
|
|
| Чет Мар 12, 2009 5:32 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
трябва да звъннеш на митака, да му обясниш какво трябва да се види по колата и да ти каже кога да минеш. ако не е за много неща става бързо.
иначе импресата е фурия. имеше проблем със сходимостите, не завиваше добре на ляво, а на пистата бяха все леви завои - преден десен слик остана на телове след карането на коцето щерев, и на квалификациите буквално бях без никакви гуми. а си е страшно защото колата много се засилва.
тенекеджията вече я оправи, много е бърз. сега остава да я прекарам на хубав стенд за състезателни автомобили да се настрои прецизно окачването. освен това съм я направил да харчи доста по-малко отпреди - сега е само около 40-50/100 при ръчка 
|
|
|
|
| Чет Мар 12, 2009 11:18 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
малко новости - митака прави website. т.е, дал е на едни типове да го правят. името на сайта на мен не ми харесва, ама халал да му е. когато е готов ще се развихря.
вече навлязох доста навътре с братчето на суби - мицубиши ево. по ирония на съдбата кабелът за флашване на софтуерът е същият като на субарата. само дето не мога да преборя софтуерът, но и на него ще му дойде ред. вчера позволих на момчето с мицубиша да даде малко газ - настъпа го до около 6000об, върви на пушка. сега ще слагам новото турбо, след това отива при виден бг мапер да му направи настройките на електрониката. субарата софтуерно са доста по-добре осигурени от фенове, и то с безплатни програми. при мици нещата са по-тегави.
реших, че WRX-a няма да се кара на плевен - много по-важно е да се науча да карам колата иначе ще се очистя някъде с нея, или ще я потроша. засега тестовите полигони остават на калояново и в кюстендил. пистата в кюстендил я познавам, асвалта е много равен с еднакво сцепление навсякъде, и на нея могат да се учат WRC техники. а те са задължителни при каране на 4х4 дзвер.
|
|
|
|
| Сря Мар 18, 2009 10:26 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
|
|
|
|
| Нед Апр 05, 2009 5:39 pm |
|
|
|
lantov
Форко-Отворко
Регистриран на: Сря Апр 16, 2008 12:13 pm Постове: 257 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 Auto
Рейтинг: 0
|
agent dust написа: малко новости - митака прави website. т.е, дал е на едни типове да го правят. името на сайта на мен не ми харесва, ама халал да му е. когато е готов ще се развихря.
В събота видях един Outback, на който на регистрационната табела пишеше нещо като "mitaka-subaru.org" (по спомени  ), ама чичко Гугъл нищо не намира
Има ли го вече и какъв е адреса?
_________________ Subaru Forester MY09 2.0XS 4Q E-4AT
|
|
|
|
| Пон Апр 06, 2009 11:50 am |
|
|
|