Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема
 Препоръка за доверен сервиз на Левинс в София 
Автор Съобщение

Постове: 4
Автомобил: Subaru Forester 2.0 2016
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте съфорумци,
Имате ли препоръки за читави сервизи, които работят като доверени на Левинс и да могат да оправят разнообразни неща по Форестъра ми: малки деформации по калник и преден капак + боядисване, смяна на предна броня и фар, пребоядисване на задна врата панел и броня, проверка/ремонт какво се е случило за да мига лампата за Autostop на двигателя (вече не може да се активира) и т.н.

Пон Авг 19, 2024 8:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4377
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не знам още ли работят с Левинс, защото имаше смяна на собственик, но можеш да се пробваш в Кемпер шоп-а на Европа №429(от Метро посока София). Имат бояджийно със сносни кадри и автосервиз. Аз, правих броните при Стефан(техния бояджия).

Пон Авг 19, 2024 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема