Отговори на тема
 Проблем скоростна кутия Субару Трибека 3.6 
Автор Съобщение

Постове: 15
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, получих придърпване при смяна на 3та скорост и понякога удряне като на желязо при превключване , основно при спускане . Смених маслото и филтрите , но придърпването остана само от 2към 3та на обратно я няма, а чукането си го има на Субару Трибека 3.6 2008г.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли да ми препоръчате сервиз. Благодаря.

Пон Сеп 09, 2024 5:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На мен ми прилича на проблем с контролираш соленоид в мозъка на кутията на първо четене. Те за съжаление не се продават отделно и трябва някой който се занимава с такива кутии да каже с какво могат да се заменят.
На второ място и по-малко вероятно е проблем с пакетите на автоматика.
Трябва да отидеш в сервиз, така трудно ще се направи диагностика. Каквото и да е си е от кутията и там не е евтин ремонт, ако може да се направи въобще.
Поздрави!

Вто Сеп 10, 2024 9:55 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема