Отговори на тема стр <  1, 2, 3
 Търся информация за Субару Трибека 
Автор Съобщение
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ако колата е от америка е напълно възможно. Аз нямах горивен филтър, но Митака ми сложи от европейски Аутбек :)

Пет Май 15, 2009 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 44
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост Re:
mncazzaro написа:
Ако си скорошен собственик на трибека да ти кажа само,че когато оставиш главната конзола да ти показва текущ разход,там с MPG май беше гледай долната черта която играе постоянно да е все на макс.Че преди да погледна в нета я карах все на малко да е и джоба за гориво направо ми се стопи... :evil:
Тука е обратната максима,колкото повече толкова по-добре.

От това твърдение следва , че при ускорение трябва да се натиска здраво газта и да се ускорява интензивно за да се пести гориво.Тоест ако се дава малко газ и автоматика превключва на 2000-2200 об/мин гори повече от колкото с повече газ и првключване на автоматика на 3000-3200 об/мин.
Аз практикувам първият начин и ми дава сега около 20л/100км градско.

Вто Дек 28, 2010 11:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2527
Автомобил: Forester Boxer Diesel Lineartronic
Рейтинг: 428
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Nicky написа:
Ако си скорошен собственик на трибека да ти кажа само,че когато оставиш главната конзола да ти показва текущ разход,там с MPG май беше гледай долната черта която играе постоянно да е все на макс.Че преди да погледна в нета я карах все на малко да е и джоба за гориво направо ми се стопи... :evil:
Тука е обратната максима,колкото повече толкова по-добре. - написа mncazzaro

От това твърдение следва , че при ускорение трябва да се натиска здраво газта и да се ускорява интензивно за да се пести гориво.Тоест ако се дава малко газ и автоматика превключва на 2000-2200 об/мин гори повече от колкото с повече газ и првключване на автоматика на 3000-3200 об/мин.
Аз практикувам първият начин и ми дава сега около 20л/100км градско.

:smt139 :smt139 :smt139 :smt082 :lipseal: :giggle:

Вто Дек 28, 2010 7:50 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 44
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Не можах да разбера къде е големия проблем в моят пост.Цитирах мнение на колега , наистина по много тъп начин , не се загледах че за цитат форума има хитър начин.След това споделих мое мнение.

Сря Дек 29, 2010 12:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3