Отговори на тема
 Подмяна на свещи-голям зор 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: subaru forester
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Дойде време да подменим свещите на мой приятел който има Трибека 2006, но се оказа много трудно за една смяна (проста). Оказа се че за да сменим свещите е нужен специален ключ а не просто обикновена или чупеща се лула. В крайна сметка се наложи да се разкачва целия двигател от тампоните и скор. кутия и издърпвайки го леко на горе да извършим тази манипулация - просто беше ад под небето, цял ден. Има ли друг по-нормален и лесен начин за това. Ако някой от вас колеги знае за такъв ключ или може да постави във форума снимка или наименование ще съм много благодарен. :-k

Чет Дек 02, 2010 9:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 762
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Ами трябваше просто да отидете до сервиза на Субару,,да продават такива ключове,,някой ако да знае да пише,,ако бяхте посетили сервиза нямаше да имате главоболия,,Миро щеше за 1 час да е свърши най-много работата :D

Пет Дек 03, 2010 1:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 50
Автомобил: Tribeca
Рейтинг: 27
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Мойте в Субару Варна ми ги смениха за час 2 някъде. Казаха ми че на най вътрешните цилиндри е голям зор.... явно не са ме излъгали. ;)

Вто Дек 07, 2010 8:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема