Отговори на тема
 Ей, Софиянци!!! 
Автор Съобщение
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Отговори с цитат
Колеги, искам да обърнете внимание на тази тема! Админа се отказа да прави срещи, поради малкия интерес.

Обаче нека да покажем на "ръководстово" че можем да се организираме, а? Кажете какъв е проблема за срещите, говоря само за Софиянци, за хората в провинцията незнам как стоят нещата: мястото, времето, нещо друго? Кажете, споделете, нека се опитаме да решим този проблем

Ако и хората извън София изптват същите затруднения, нека пуснат една успоредна тема на тази в раздела "Срещи и мероприятия".

Съб Май 12, 2007 8:56 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Отговори с цитат
Пост 
Те нека си кажат хората, ама аз тънко ще намекна, че най-добре е да преминем в режим Stand by ... за да няма повече разочарования и напразно "точене" :?

Нали разбирате, че несме дорасли още. Дори и да не се съгласите с мен - фактите говорят :roll: :?
Аз не бих се кахърил толкова. Ще дойде и нашето време и повярвайте ми ще имаме най-хубавите сбирки със най-интересните коли. Просто трябва да ни набъбне малко обществото...само това е! За сега ние можем само да популяризираме сайта => http://subaru.bg/forum/viewtopic.php?t=41

Нед Май 13, 2007 12:00 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Отговори с цитат
Пост 
Само да ви информирам, че на 10 Юни форумът става на 1 година. Пада се Неделя...

Нед Май 13, 2007 9:54 am
Върнете се в началото
Профил WWW
звездоброец
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Към Impreza '94: виж колега, там е работата, че сме достатъчно хората, които сме активни потребители на този форум, въпроса е че нещо им пречи. Аз също съм човек, който не съм идвал на срещите, но след 2-3 Юни, когато ми е минал изпита по немски ще си щракам с пръсти и съм свободен. Но явно не всички колеги са така, затова питам колегите.

Към Флат: Еми дано се съберем, мисля че времето е достатъчно да оточним точно точния час на срещата.

Към останалите: Щом мълчите, значи проблеми няма, така ли да разбирам, или само това сме хората от София? :roll:

Вто Май 15, 2007 9:10 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 68
Автомобил: Subaru Outback
Отговори с цитат
Пост 
:wink:

Ако не ми мине котка път ще съм на линия.

Вто Май 15, 2007 10:40 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
ImprezaSTI написа:
Към Impreza '94: виж колега, там е работата, че сме достатъчно хората, които сме активни потребители на този форум, въпроса е че нещо им пречи. Аз също съм човек, който не съм идвал на срещите, но след 2-3 Юни, когато ми е минал изпита по немски ще си щракам с пръсти и съм свободен. Но явно не всички колеги са така, затова питам колегите.

Достатъчно сме (макар и за нещо скромно), но трябва всички да сме на линия и то не само софиянци.
Ако в един BMW форум има 150 активно пишещи (примерно), 100 заявят ще ше дойдат, 25 се оказват възпрепядствани непредвидено, още 25 се откажат в последния момент (лични причини) то те пак ще ги докарат до 50 чиляка - машини съответно.
Ако при нас обаче има няколко оттеглили се - ще се съберат не повече от 2-3 коли!
Ето, почти година след създаването на този форум едва днес беше регистриран и 500-ия ни потребител (колега) :roll: ...а колко от тях са ботове... :roll: :?

Сря Май 16, 2007 12:04 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 200
Отговори с цитат
Пост 
Нищо не пречи да пробваме, ако стане - стане, ако не друг път, в живота е така, повечето неща не се получават от първия път, трябва постоянство, 2-3 коли сега, 5-6 утре и като се заговори лека по - лека ще се събере ядрото а от там и приходящите. А живот и здраве вече като се опознаем може и авто поход да си направиме към някое по-живописно местенце с барбекюта и т.н. А зимата може даже и състезание по майсторство на управление да си спретнем, има един широк хубав плац при Кокаляне долу до реката никои не го чисти от сняг и става страшен полигон за нашите машини, може да си направим няколко завоя и да караме като на зимно рали но без опасност за колите, ще има тръпка.

П.П ако искате щом е неделя да направим срещата на Панчарево (плажа - където е платения риболов) там има една кръчма не е лоша на открито хубава поляна, хубава кухня, та хем Уикенд - хем среща а и колите са отпред и децата може да вземем да се наиграят, приятелки, жени и въобще свободия.
Та това е, дано се получи нещо.

Сря Май 16, 2007 10:24 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
звездоброец
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
ffly ,абсолютно си прав относно кворума-все пак марката не е толкова комерсиална ако щете колкото БМВ, не можем да бъдем 90 човека...нека не гледаме в чужда паница :wink: Няма да се отказваме още преди да сме почнали, нали? :roll:
Сигурен съм, че всички са били малко в началото. Пък и замислете се за хората, които отиват на тези срещи (без нищо лошо го казвам)-повечето са млади момчета, които могат по-лесно да отделят време късно вечер, отколкото един човек със семейство.

П.П Така и досега не видях едно мнение, отарзяващо проблема по темата: значи няма никакъв проблем за никой от нас?

Сря Май 16, 2007 2:00 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 220
Отговори с цитат
Пост 
.. според мен .. проблема е в местата за среща .. .. някои ще трябва да прекосят целия град за да присъстват /примерно/ .. и би трябвало да помислим за по централно място за среща .. + пак мое мнение .. че времето за среща трябва да е в късния следобед /направо вечер/ на неделята .. след 17.00 ..

Honda CBF 1000 '06 - продава се
Triumph Tiger 800 XCX '19

Сря Май 16, 2007 2:51 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Confidence in Motion
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
За мен проблема е този, за вас щом всичко е наред - късмет ви желая! Аз ще дойда, когато нещата станат сериозни.

Сря Май 16, 2007 4:14 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 1187
Отговори с цитат
Пост 
Radomit написа:
.. според мен .. проблема е в местата за среща .. .. някои ще трябва да прекосят целия град за да присъстват /примерно/ .. и би трябвало да помислим за по централно място за среща .. + пак мое мнение .. че времето за среща трябва да е в късния следобед /направо вечер/ на неделята .. след 17.00 ..

Браво бе. Да ви имам проблема с целия град. Аз от Пловдив съм готов да дойда вие града не можете да минете.

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Сря Май 16, 2007 7:03 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Ехехехе...да не се караме колеги. Моля ви се, impreza '94, не си ме разбрал май нещо явно, ако искаш идваш или не- това си е твое решение, само дето не не ме разбра. След ден-два ще пусна тема за срещата, само да видим кой какво иска да каже, за да разместим някакси нещата :wink:

Сря Май 16, 2007 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 187
Отговори с цитат
Пост 
blatimir написа:
Radomit написа:

Браво бе. Да ви имам проблема с целия град. Аз от Пловдив съм готов да дойда вие града не можете да минете.

Аз се замислих от Пирдоп да си домъкна задника а те за градъ се притесняват хората.... карате ли изобщо тея коли????

Чет Май 17, 2007 1:29 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 220
Отговори с цитат
Пост 
Sergo написа:
.... карате ли изобщо тея коли????

.. не .. тц .. 'ич .. тази сутрин участъка от Билла България до Пирогов /5.6 км./ съм го пътувал 45 мин. .. така че .. НЕ колеги .. не си караме колите .. стоим си вътре /щот' вън вали/ .. и си говорим .. които е сам слуша радио .. и само 'абиме гориво :x

Honda CBF 1000 '06 - продава се
Triumph Tiger 800 XCX '19

Пет Май 18, 2007 10:11 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Отговори с цитат
Пост 
В неделя не е така, не ги плаши хората :D :lol:

Пон Май 21, 2007 5:03 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Отговори с цитат
Пост 
А по празници си сам на платното, много се кефя да карам по София на голями празници, ако се разминеш с кола си махате за здрасти. :lol:

Пон Май 21, 2007 5:05 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 286
Отговори с цитат
Пост 
София и Варна маи станаха доста гадни за шофиране градове. Вчера тук капна малко дъждец и десет километра ги минах на първа скорост. Тръгни спри, направо запалих съединителя :-(

Сря Май 23, 2007 7:35 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Постове: 1637
Отговори с цитат
Пост 
И в Бургас стана така,а още не е започнал сезона.

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Сря Май 23, 2007 11:14 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 16
Отговори с цитат
поканя на среща на Mitsubishi! :lol: Все пак сме японски колички и сме в графата по редки! Всички ни зяпат колите по улиците, но никой не се усмелява да си купи такава! Купи ли си- вече не я сменя с друга! :D

Приятел, не мисля че точно тук е мястото на поста ти и все пак благодаря от името на всички!

ImprezaSTI

Нед Юни 17, 2007 3:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема