Аз в събота вечерта съм на едно мероприятие та в неделя 100% няма да съм адекватен в 9ч. По принцип до колко мислите да останете там, за да знам дали има смисъл да дойда около 12ч примерно.. Да можем да се видим все пак
Пет Сеп 16, 2011 10:31 pm
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Аз в събота вечерта съм на едно мероприятие та в неделя 100% няма да съм адекватен в 9ч. По принцип до колко мислите да останете там, за да знам дали има смисъл да дойда около 12ч примерно.. Да можем да се видим все пак
Добре дошъл Упсарина преди лягане ще го пробвам, че все след ставане го пия а тогава вече е късно Ти кажи с кит-а до къде я докара?
Благодаря, ами единствената грижа е СОФТА:)никой не се наема да го пише в БГ.
и трябва да правя гимнастиката да пращам ECU-то до там от където съм купил кита,да го флашнат с новия фирмуеар и луда работа..няма да мога да дойда с него утре(демек една седмица без кола:( ако имаш някой иде кой да попитам дали ще се занимава давай насам PLS.
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
upsarin преди лягане, и си свеж а за бързината на 100%:)
Не ти е пълна рецептата Владо Преди запой един Аулин, после мазна пържола( за да тапицира стомаха) , ракията с домашни домати и на сутринта шкембе чорба с Аулин и Алка залцер! Мога да дам и медицинско обяснение Рецептата е пробвана до бутилка Финландия и работи! И без газирани напитки
_________________ Отначало момченцата се интересуват от коли , а момиченцата от кукли. По-късно ролите се разменят! It's all we'll drive- Subaru
Съб Сеп 17, 2011 11:34 am
valqk
Регистриран на: Вто Юли 28, 2009 1:22 pm Постове: 2506 Местоположение: София; Русе
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3