Разминахме се по пътя Ние с жената и детето бяхме горе от 9:30,и все още нямаше хора,но по едно време стана луднца Голямо пързаляне падна с шейните
Да. Верно беше лудница. Иначе на тръгване се качих пак от страната на пистата но след нея по поляната. Голяааам кеф. Снега по колата беше до номера (над фаровете за мъгла) - около 50 см. Имаше следи от коли ноооо, докъто не минах най-горните, не мирясах Карай, другият път ще се засечем. А иначе снегът от вчера, днес се беше стопил невероятно много . По пътя нямаше грам сняг, а помниш какво беше до вчера...
Нед Яну 01, 2012 10:28 pm
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Разминахме се по пътя Ние с жената и детето бяхме горе от 9:30,и все още нямаше хора,но по едно време стана луднца Голямо пързаляне падна с шейните
Да. Верно беше лудница. Иначе на тръгване се качих пак от страната на пистата но след нея по поляната. Голяааам кеф. Снега по колата беше до номера (над фаровете за мъгла) - около 50 см. Имаше следи от коли ноооо, докъто не минах най-горните, не мирясах Карай, другият път ще се засечем. А иначе снегът от вчера, днес се беше стопил невероятно много . По пътя нямаше грам сняг, а помниш какво беше до вчера...
Благородно ти завиждам,аз съм мноооого нисък за подобни удоволствия Колкото повече и свикваш толкова по-високи и "недостъпни" терени ще търсиш. А интересно найстина за пътя,вчера завоите ги взимахме с вратите а днес пътят беше сух .
Нямам идея как на 31-ви сме се разминали на Бонсови поляни. Аз се качих към 12 ч. с един френд и децата да се попързалят и беше много спокойно. Както и да е, днес на втори пак ще сме там към 11:30 ч. та ако има желаещи да заповядат.
_________________ Джованни Тач Обслужване и поддръжка Текущи и основни ремонти Монтаж на ГИ Иван Костадинов 0899366111
Пон Яну 02, 2012 1:38 am
valqk
Регистриран на: Вто Юли 28, 2009 1:22 pm Постове: 2506 Местоположение: София; Русе
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Качих се до горе до хижата а горе само едно прше кайен и аз, стана ми много гот
Честно казано си мисля, че по-скоро кайена трябва да се радва, че е стигнал до горе колега, а не ти със субару!!
Ф008 в голяма грешка си какво може кайена И аз не съм му фен ама фактите са си:
Иначе, най-горните следни на пистата бяха от легасито дето закъса. Ако си стигнал до там значи е било идеално за каране (в най-горната част на пистата). Аз ще направя всичко възможно да дойда утре. Който може - супер!
_________________ http://www.hostit.bg/
Пон Яну 02, 2012 2:03 am
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Валяк, готов съм за развиване на отделна тема /и с тест/ за възможностите на кайена на оффроуд. Докато не ме обориш поддържам мнението си че не става за извън пътя!
Пон Яну 02, 2012 2:26 am
valqk
Регистриран на: Вто Юли 28, 2009 1:22 pm Постове: 2506 Местоположение: София; Русе
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Нямам опит от първа ръка, просто клипчета от тази серия. И на мен ще ми е интересно! Съгласи се, че форко без ДЦЦД нямаше да мине от там, както и аз. Ако можеш утре ела с някой юнак - ще нося шейна (истинска! освен суби.)
_________________ http://www.hostit.bg/
Пон Яну 02, 2012 2:34 am
MartinR
Регистриран на: Вто Мар 22, 2011 8:40 pm Постове: 15 Местоположение: София
Автомобил: Legacy GT Twin Turbo '96
как се стига до там,моля за жокер или среща някъде по околовръсното
Най-добре, като влезнеш в Горна баня спри и попитай къде е пътя за Бонсови поляни. Веднъж уцелиш ли уличката си само на право. Иначе в общи линии: Влизаш в горна баня и като стигнеш едно площадче, държиш ляво/нагоре. След това в дясно по една разкопана (в момента я ремонтират) улижца с много кал и от там само нагоре. Но за твое успокоение спри и попитай
Вто Яну 03, 2012 10:48 am
MartinR
Регистриран на: Вто Мар 22, 2011 8:40 pm Постове: 15 Местоположение: София
Автомобил: Legacy GT Twin Turbo '96
Колеги, петък/събота/неделя (6,7,8) го дават с доста обилни снеговалежи ! Предлагам или петък вечерта след 21:00 към Златните мостове, или направо събота към Бонсови поляни !?
Чет Яну 05, 2012 1:54 pm
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Колеги, петък/събота/неделя (6,7,8) го дават с доста обилни снеговалежи ! Предлагам или петък вечерта след 21:00 към Златните мостове, или направо събота към Бонсови поляни !?
А защо не и двете.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ Няма нищо по-хубаво от лошото време!
Чет Яну 05, 2012 2:47 pm
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R