Той далеко стигна [emoji1] и трябва да е някой със сериозен зуум [emoji6] Като гледам как взеха да се търсят куки за теглене и цели тегличи от колегите из моргите, на другата среща ще сме още по подготвени [emoji14]
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
Уникални снимки колега и много материал за бъдещи календари
gydi написа:
=D>
Ако може някой да ми прати клип или снимка на valio качен върху червения форестър, за да си завърша клипа плз., естествено като съавтор
georgi_georgiew маймунскоА ъяхоо.цом
И такава снимка ИМА !!!
Още веднъж
PS: Чакаме клипа gygi
_________________ Lesson for beginners: Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Speed is how fast you hit the wall.
Чет Мар 05, 2015 3:27 pm
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
На предпоследната снимка, моля някой да ми обясни какво се случва!?!?!?!?! Трима бутат напред, един дърпа въжето назад и един гледа в проекция....... Опитват се да разтегнат въжето, че е късо ли? Наставете го бре хора.... или алкохола ви дойде в повече..... То Джъстито е машина, ама чак пък толкова.................. хахахахахаххаха
Иначе много се радвам като гледам как сте се радвали. Браво и на "фотомена". Искам и аз една такава снимка на моето Субару.
Страхотни снимки...повечето стават за реклама на СУБАРУ Уикенда се получи невероятно,благодаря за страхотните срещи със стари и нови приятели.. Благодаря и за чернокопчето на Черноморския,шкембе чорбата на Петко69,медеца на Дидо garbacho,...и за страхотните вина и мезета ,които опитах от колегите и т.н........
Subaru-6 написа: Ето и един албум от мен http://www.snimka.bg/?album;aid=856372! Ако някой се хареса и иска снимката си да ми остави e-mail. Благодаря за събитието
БРАВООООООООО Тези снимки са ЖЕСТОКИИИИИИ
Пет Мар 06, 2015 12:10 am
saskuuu
Регистриран на: Нед Юни 08, 2014 9:04 am Постове: 26 Местоположение: Бургас
Автомобил: Forester 2.0 turbo
Телефон: 0889848001
Благодаря за добрите думи! За мен беше голямо удоволствие . Сега тръгвам пак за Узана и като гледам прогнозата за бедствие, знам че ме чакат забавни моменти Ето ви и няколко кадъра от друго време на годината и други места, но същата емблема :http://subarufen.snimka.bg/automobiles/subaru.856533
...и ако до 3 дни не рапортувам идвайте да ме вадите с въжетата
Благодаря за добрите думи! За мен беше голямо удоволствие . Сега тръгвам пак за Узана и като гледам прогнозата за бедствие, знам че ме чакат забавни моменти Ето ви и няколко кадъра от друго време на годината и други места, но същата емблема :http://subarufen.snimka.bg/automobiles/subaru.856533
...и ако до 3 дни не рапортувам идвайте да ме вадите с въжетата
Поздравления, наистина много красиви снимки Чак ми стана свидно каква таратайка имам, в смисъл, че не е чак за изхвърляне