Възрастната сервитьорка имаше невероятна система за запомняне на клиентите! Не знам дали забелязахте, но на касовите бележки имаше много култови прякори за всяка групичка. На нашата маса бяхме четиримата най-млади и на касовата бележка пишеше "4деца", на друг колега пишеше "скандал". Имаше и "2мъже+оч", както и "руса1", "руса2". Това беше култово! По-добра система за запомняне не бях виждал.
Браво колеги.. ...изкарали сте си страхотно....надали има форум, който да се похвали с подобна среща...браво
От снимките нищо не се разбира.Там на онази поляна беше ВЪРХА. Благодарим на колегата Евгени,че ни ориентира и взе най-дейно участие за извличане на макса от Срещата. Аз лично си ходя ухилен И нямам ни една снимка.Не остана време.
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
Пон Фев 20, 2012 12:04 pm
taipan
Регистриран на: Пет Мар 12, 2010 6:08 pm Постове: 1159 Местоположение: София
Автомобил: с EWG
Страхотна среща със много фенове! Толкова много субарута на едно място не бях виждал! Благодаря на всички присъствали за веселото изкарване, най-вече на организаторите и на Евгени за скарата. Поздрави на всички и да почваме да бистрим следващата сбирка!
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
Пон Фев 20, 2012 5:45 pm
tony
Поздрави на всички които се събрахме на срещата, на организаторите и следващия път Х2 !!! П.П. А двамата с Valio я изтървахме за секунди тази Кралица на Дряново...
Пон Фев 20, 2012 5:55 pm
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
благодарско за организацията и благодаря и аз лично на колегата евгени от дряново- отлично ни ориентира за маршрути и полянката,а маршрутите му за каране бяха прсто ВЪРХА на сладоледа.евала ти правя евгени пожелавам ти го GT-то което си харесал
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
Пон Фев 20, 2012 6:17 pm
edd2
Регистриран на: Пон Май 09, 2011 5:44 pm Постове: 144 Местоположение: Gabrovo
Автомобил: Легаси 2,0 D
От снимките нищо не се разбира.Там на онази поляна беше ВЪРХА. Благодарим на колегата Евгени,че ни ориентира и взе най-дейно участие за извличане на макса от Срещата. Аз лично си ходя ухилен И нямам ни една снимка.Не остана време.
Радвам се ,че сте останали доволни.Убедих се (както и предполагах ),че марката Субару е избор на добри и ителигентни хора. Накрая малко ми отнехте от удоволствието да ви почерпя,но на следващата среща няма до го допусна. Успех на всички
Изживяването беше уникално..,така не съм се забавлявал никога...,такъв убав сняг,такива убави хора,убави мезета...как му се викаше на английски-амейзинг Благодаря на всички за това страхотно изкарване.... aboychev ,приятелю ,като се замисля ти дължа една такса вход,която заради лихвата,докато се видим следващия път ще порасне в почерпка П.П Евгени мисля ,че почерпи всички и този път така, че ще ни стане много