Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4
 Национални срещи-предложение! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 6
Отговори с цитат
Пост 
Айде бройте и мен, но да се уточним къде и кога, за да знам какво да извадя от скрина :wink: С импреса 1.6 пускате ли? Много съм навит! Ще следя темата. Там съм!!!

Вто Апр 29, 2008 8:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 105
Отговори с цитат
Пост 
subaru prodrive - Принципно е много добра идея, но аз специално няма да мога. Освен това мисля, че принципно ни трябва около месец - месец и нещо за да се организираме... Както и да е, ако се съберете - много здраво изкарване. Казанлък наистина е красив град, а и около язовира съм чувал, че е страхотно.

Сря Апр 30, 2008 7:35 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 762
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Отговори с цитат
нещо тука феновете не сме много заинтригуване относно срещите,,,,аз имам и нисан,,там се събирахме много по често,,,с колегите с нисани,,,но ,,,Субару е Субару,,,,,трябва на всички да им покажем че и ние сме сериозен отбор,,,карам си аз и гледам гадните и тъпи голфаджийчета,,събрали се 20 коли кефят се,,,а ние тука сме много бавни относно срещите,,,дори и след 15 дена да е пак съм навит,,или поне с колегите от Варна да се съберем да се видим,,,,,, :D
Айде по сериозни да сме

Сря Апр 30, 2008 8:59 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4