Отговори на тема
 Субару Моторс Трейдинг организира “Отворен Test Drive Уикенд 
Автор Съобщение

Постове: 2
Отговори с цитат
В рамките на два уикенда през юли - 15-16 и 29-30, официалният вносител на Subaru за България – Субару Моторс Трейдинг организира “Отворен Test Drive Уикенд”. Слоган на събитието е въплъщение на основната идея - всеки желаещ, новак или посветен във философията на Subaru, може да посети шоурума на Subaru в София, на бул. Симеоновско шосе 4А (преди централния вход на Зоопарка), да изпробва различните модели на престижната японска марка и, разбира се, да получи максимално удоволстие от това да управлява Subaru. Автомобилите ще са на разположение от 10:00 до 20:00 часа на посочените дати.

Всеки от моделите в гамата на Subaru, разчита на прочутите леки и компактни, хоризонтално разположени двигатели тип Boxer, както и на съвършената система с четири задвижващи колела- Symmetrical AWD. Приложената комбинация от тези две разработки води до три забележителни предимства на всяко Subaru: по-добър баланс, по-малко вибрации, повече сцепление и контрол.

Възможността за лична среща с автомобила е основата, на която залагат от Субару Моторс Трейдинг, защото веднъж усетили тръпката от управлението на тези автомобили и изпитали комфорта, сигурността и възможностите им, ще им се доверите завинаги.

http://auto-press.net/index.php?cat=4&sub=1831

Пет Юли 14, 2006 9:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Отговори с цитат
Пост 
Мерси за полезната информация!
Аз мисля, ако имам време да намина, така че ще се радвам ако се организираме няколко човека заедно... :wink:

Пет Юли 14, 2006 9:56 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5
Отговори с цитат
Пост 
Прочетох за тест драйва в Auto Билд.
Хвана ме яд, че съм пропуснал първия.
Надявам се утре да намеря време и някой с който да отидем до шоурума.

Съб Юли 29, 2006 1:03 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Отговори с цитат
Пост 
Между другото информацията е малко подвеждаща - на тестдрайва има/ше само Форестър...

Пон Юли 31, 2006 9:19 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5
Отговори с цитат
Пост 
Flat 6 написа:
Между другото информацията е малко подвеждаща - на тестдрайва има/ше само Форестър...

Жалко. :(
Но вече не ме е яд, че не можаш да отида! :lol:

Чет Авг 03, 2006 2:46 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема