| Автор |
Съобщение |
|
ImprezaSTI
звездоброец
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 12:49 pm Постове: 1399 Местоположение: София
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
|
|
Колеги, искам да обърнете внимание на тази тема! Админа се отказа да прави срещи, поради малкия интерес.
Обаче нека да покажем на "ръководстово" че можем да се организираме, а? Кажете какъв е проблема за срещите, говоря само за Софиянци, за хората в провинцията незнам как стоят нещата: мястото, времето, нещо друго? Кажете, споделете, нека се опитаме да решим този проблем
Ако и хората извън София изптват същите затруднения, нека пуснат една успоредна тема на тази в раздела "Срещи и мероприятия".
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Съб Май 12, 2007 8:56 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
|
Те нека си кажат хората, ама аз тънко ще намекна, че най-добре е да преминем в режим Stand by ... за да няма повече разочарования и напразно "точене"
Нали разбирате, че несме дорасли още. Дори и да не се съгласите с мен - фактите говорят
Аз не бих се кахърил толкова. Ще дойде и нашето време и повярвайте ми ще имаме най-хубавите сбирки със най-интересните коли. Просто трябва да ни набъбне малко обществото...само това е! За сега ние можем само да популяризираме сайта => http://subaru.bg/forum/viewtopic.php?t=41
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Нед Май 13, 2007 12:00 am |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
|
|
Само да ви информирам, че на 10 Юни форумът става на 1 година. Пада се Неделя...
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Нед Май 13, 2007 9:54 am |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
|
Към Impreza '94: виж колега, там е работата, че сме достатъчно хората, които сме активни потребители на този форум, въпроса е че нещо им пречи. Аз също съм човек, който не съм идвал на срещите, но след 2-3 Юни, когато ми е минал изпита по немски ще си щракам с пръсти и съм свободен. Но явно не всички колеги са така, затова питам колегите.
Към Флат: Еми дано се съберем, мисля че времето е достатъчно да оточним точно точния час на срещата.
Към останалите: Щом мълчите, значи проблеми няма, така ли да разбирам, или само това сме хората от София? 
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Вто Май 15, 2007 9:10 pm |
|
|
|
didadodo
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 7:15 pm Постове: 68 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback
|
Ако не ми мине котка път ще съм на линия.
_________________ Subaru Outback 2.5 AT 05г.
|
|
|
|
| Вто Май 15, 2007 10:40 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
|
ImprezaSTI написа: Към Impreza '94: виж колега, там е работата, че сме достатъчно хората, които сме активни потребители на този форум, въпроса е че нещо им пречи. Аз също съм човек, който не съм идвал на срещите, но след 2-3 Юни, когато ми е минал изпита по немски ще си щракам с пръсти и съм свободен. Но явно не всички колеги са така, затова питам колегите.
Достатъчно сме (макар и за нещо скромно), но трябва всички да сме на линия и то не само софиянци.
Ако в един BMW форум има 150 активно пишещи (примерно), 100 заявят ще ше дойдат, 25 се оказват възпрепядствани непредвидено, още 25 се откажат в последния момент (лични причини) то те пак ще ги докарат до 50 чиляка - машини съответно.
Ако при нас обаче има няколко оттеглили се - ще се съберат не повече от 2-3 коли!
Ето, почти година след създаването на този форум едва днес беше регистриран и 500-ия ни потребител (колега)  ...а колко от тях са ботове... 
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 12:04 am |
|
|
|
ffly
Регистриран на: Чет Мар 29, 2007 1:24 pm Постове: 200 Местоположение: Sofia
|
|
Нищо не пречи да пробваме, ако стане - стане, ако не друг път, в живота е така, повечето неща не се получават от първия път, трябва постоянство, 2-3 коли сега, 5-6 утре и като се заговори лека по - лека ще се събере ядрото а от там и приходящите. А живот и здраве вече като се опознаем може и авто поход да си направиме към някое по-живописно местенце с барбекюта и т.н. А зимата може даже и състезание по майсторство на управление да си спретнем, има един широк хубав плац при Кокаляне долу до реката никои не го чисти от сняг и става страшен полигон за нашите машини, може да си направим няколко завоя и да караме като на зимно рали но без опасност за колите, ще има тръпка.
П.П ако искате щом е неделя да направим срещата на Панчарево (плажа - където е платения риболов) там има една кръчма не е лоша на открито хубава поляна, хубава кухня, та хем Уикенд - хем среща а и колите са отпред и децата може да вземем да се наиграят, приятелки, жени и въобще свободия.
Та това е, дано се получи нещо.
_________________ '99 Impreza 2.0 GL
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 10:24 am |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
|
ffly ,абсолютно си прав относно кворума-все пак марката не е толкова комерсиална ако щете колкото БМВ, не можем да бъдем 90 човека...нека не гледаме в чужда паница  Няма да се отказваме още преди да сме почнали, нали?
Сигурен съм, че всички са били малко в началото. Пък и замислете се за хората, които отиват на тези срещи (без нищо лошо го казвам)-повечето са млади момчета, които могат по-лесно да отделят време късно вечер, отколкото един човек със семейство.
П.П Така и досега не видях едно мнение, отарзяващо проблема по темата: значи няма никакъв проблем за никой от нас?
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 2:00 pm |
|
|
|
Radomit
Регистриран на: Пон Юни 12, 2006 9:44 am Постове: 220 Местоположение: Sofia
|
|
.. според мен .. проблема е в местата за среща .. .. някои ще трябва да прекосят целия град за да присъстват /примерно/ .. и би трябвало да помислим за по централно място за среща .. + пак мое мнение .. че времето за среща трябва да е в късния следобед /направо вечер/ на неделята .. след 17.00 ..
_________________ Subaru Forester 2.5XT '05 Subaru Forester 2.0 '06 - продаден Subaru Outback 2.5 '09 Honda CBF 1000 '06 - продава се Triumph Tiger 800 XCX '19
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 2:51 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
|
За мен проблема е този, за вас щом всичко е наред - късмет ви желая! Аз ще дойда, когато нещата станат сериозни.
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 4:14 pm |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив
|
Radomit написа: .. според мен .. проблема е в местата за среща .. .. някои ще трябва да прекосят целия град за да присъстват /примерно/ .. и би трябвало да помислим за по централно място за среща .. + пак мое мнение .. че времето за среща трябва да е в късния следобед /направо вечер/ на неделята .. след 17.00 ..
Браво бе. Да ви имам проблема с целия град. Аз от Пловдив съм готов да дойда вие града не можете да минете.
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 7:03 pm |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
|
Ехехехе...да не се караме колеги. Моля ви се, impreza '94, не си ме разбрал май нещо явно, ако искаш идваш или не- това си е твое решение, само дето не не ме разбра. След ден-два ще пусна тема за срещата, само да видим кой какво иска да каже, за да разместим някакси нещата 
|
|
|
|
| Сря Май 16, 2007 8:41 pm |
|
|
|
Sergo
Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 4:46 pm Постове: 187 Местоположение: Пирдоп
|
blatimir написа: Radomit написа: .. според мен .. проблема е в местата за среща .. .. някои ще трябва да прекосят целия град за да присъстват /примерно/ .. и би трябвало да помислим за по централно място за среща .. + пак мое мнение .. че времето за среща трябва да е в късния следобед /направо вечер/ на неделята .. след 17.00 .. Браво бе. Да ви имам проблема с целия град. Аз от Пловдив съм готов да дойда вие града не можете да минете.
Аз се замислих от Пирдоп да си домъкна задника а те за градъ се притесняват хората.... карате ли изобщо тея коли????
_________________ .
|
|
|
|
| Чет Май 17, 2007 1:29 pm |
|
|
|
Radomit
Регистриран на: Пон Юни 12, 2006 9:44 am Постове: 220 Местоположение: Sofia
|
Sergo написа: .... карате ли изобщо тея коли????
.. не .. тц .. 'ич .. тази сутрин участъка от Билла България до Пирогов /5.6 км./ съм го пътувал 45 мин. .. така че .. НЕ колеги .. не си караме колите .. стоим си вътре /щот' вън вали/ .. и си говорим .. които е сам слуша радио .. и само 'абиме гориво 
_________________ Subaru Forester 2.5XT '05 Subaru Forester 2.0 '06 - продаден Subaru Outback 2.5 '09 Honda CBF 1000 '06 - продава се Triumph Tiger 800 XCX '19
|
|
|
|
| Пет Май 18, 2007 10:11 am |
|
|
|
ffly
|
В неделя не е така, не ги плаши хората 
|
|
|
|
| Пон Май 21, 2007 5:03 pm |
|
|
|
ffly
|
А по празници си сам на платното, много се кефя да карам по София на голями празници, ако се разминеш с кола си махате за здрасти. 
|
|
|
|
| Пон Май 21, 2007 5:05 pm |
|
|
|
abator
Регистриран на: Пет Сеп 22, 2006 6:06 pm Постове: 286 Местоположение: Варна
|
София и Варна маи станаха доста гадни за шофиране градове. Вчера тук капна малко дъждец и десет километра ги минах на първа скорост. Тръгни спри, направо запалих съединителя 
_________________Subaru Leone 1.8 GL '86 Двигател - EA82

|
|
|
|
| Сря Май 23, 2007 7:35 am |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас
|
|
И в Бургас стана така,а още не е започнал сезона.
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Сря Май 23, 2007 11:14 am |
|
|
|
ivan vr4x4
|
поканя на среща на Mitsubishi!  Все пак сме японски колички и сме в графата по редки! Всички ни зяпат колите по улиците, но никой не се усмелява да си купи такава! Купи ли си- вече не я сменя с друга!
Приятел, не мисля че точно тук е мястото на поста ти и все пак благодаря от името на всички!
ImprezaSTI
|
|
|
|
| Нед Юни 17, 2007 3:54 pm |
|
|
|