| Автор |
Съобщение |
|
landikar
|
Тогава всъщност е VII кръг от пистовият шампионат.
Христо Бояджиев, президент на Пълдин Транс Сервиз, официален дилър на Субару за Южна България, кани всички фенове на марката да заповядат на пистата..Ще има (отново) представяне на новият WRX. Ще има много Субита,ще има витрина с тунинг и състезателни части и аксесоари на световно известни фирми...... и някакви такива хубави неща. 
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2007 8:55 am |
|
|
|
cj
Регистриран на: Пон Юни 11, 2007 8:24 am Постове: 53 Местоположение: Варна, България
|
хех, чудесна инициатива! 
_________________2007 Subaru Impreza STi
1984 Toyota Corolla (AE86)

|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2007 10:05 am |
|
|
|
imprezaWRX
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 2:38 pm Постове: 1791 Местоположение: Белово
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
|
landikar написа: Тогава всъщност е VII кръг от пистовият шампионат. Христо Бояджиев, президент на Пълдин Транс Сервиз, официален дилър на Субару за Южна България, кани всички фенове на марката да заповядат на пистата..Ще има (отново) представяне на новият WRX. Ще има много Субита,ще има витрина с тунинг и състезателни части и аксесоари на световно известни фирми...... и някакви такива хубави неща.  ееее разгеле да се обадиш и ти
толко съм слушал за г-н landikar и сефте да прочета пост 
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2007 12:08 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
|
Писа той...преди доста време и изчезна 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2007 12:27 pm |
|
|
|
ImprezaSTI
звездоброец
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 12:49 pm Постове: 1399 Местоположение: София
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
|
Мерси за поканата, лично се надявам да дойда! 
_________________ ...защото животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите които спират дъха!!!
|
|
|
|
| Сря Окт 10, 2007 9:07 pm |
|
|
|
joro_bul
Регистриран на: Чет Авг 16, 2007 4:28 pm Постове: 29 Местоположение: PLOVDIV
|

Тогава всъщност е VII кръг от пистовият шампионат.
Христо Бояджиев, президент на Пълдин Транс Сервиз, официален дилър на Субару за Южна България, кани всички фенове на марката да заповядат на пистата..Ще има (отново) представяне на новият WRX. Ще има много Субита,ще има витрина с тунинг и състезателни части и аксесоари на световно известни фирми...... и някакви такива хубави неща.
Здравейте колеги, на тази покана бих отговорил със следната-
ПОКАНА
На 27 и 28.10.2007, на писта „Дракон” с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе заключителен кръг от националния шампионат на писта. На същото място ще бъде представен новият модел на Subaru Impreza N 13.
Към всички , които проявяват интерес, „Субару Пловдив”ООД отправя приятелска покана. Заповядайте!
Причината за този пост ми е, че "Пълдин Транс Сервиз" ООД е дилър на IVECO за България а „Субару Пловдив”ООД е дилър на Субару за южна България и моля колегите!!! които не са запознати с тези особенности да не пишат постове от името на г-н Бояджиев и за негова сметка.
Благодаря предварително на всички желаещи да участват в презентацията на СУБАРУ ПЛОВДИВ ООД
Добре Дошли и Хубави Моменти
Прикачени файлове:
H80100240a11.jpg [ 57.39 KiB | Прегледано 1911 пъти ]
|
|
|
|
| Пет Окт 19, 2007 1:57 pm |
|
|
|
imprezaWRX
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 2:38 pm Постове: 1791 Местоположение: Белово
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
|
|
.............
|
Последна промяна imprezaWRX на Съб Окт 20, 2007 8:13 am, променена общо 1 път
|
|
| Пет Окт 19, 2007 9:47 pm |
|
|
|
agent dust
Изгонен
|
|
къф е тоя син сеат с лепенки на субару?
_________________ SUBARULAND Ltd Диагностика, ремонт, обслужване и tuneup на SUBARU от 2007г насам. 0878 207 541 - Красимир 0899 612 719 - Венци https://www.facebook.com/redlineoil.bg
|
|
|
|
| Съб Окт 20, 2007 1:21 am |
|
|
|
ЯмЪ,ПиЪ,ИбЪ и БиЪ
|
joro_bul написа: На същото място ще бъде представен новият модел на Subaru Impreza N 13.
ОК , мерси....ама кво е тва Subaru Impreza N 13 ?:shock:
Ай някой да ме осветли по въпроса за тоз модел, че аз още влакове взривявам. 
_________________Хан СОЛО
шьофeр на " ВЕЧНИЯ СОПОЛ"
по-добрата талига 
|
|
|
|
| Съб Окт 20, 2007 12:00 pm |
|
|
|
landikar
|

joro_bul написа: Тогава всъщност е VII кръг от пистовият шампионат. Христо Бояджиев, президент на Пълдин Транс Сервиз, официален дилър на Субару за Южна България, кани всички фенове на марката да заповядат на пистата..Ще има (отново) представяне на новият WRX. Ще има много Субита,ще има витрина с тунинг и състезателни части и аксесоари на световно известни фирми...... и някакви такива хубави неща.
Здравейте колеги, на тази покана бих отговорил със следната-
ПОКАНА
На 27 и 28.10.2007, на писта „Дракон” с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе заключителен кръг от националния шампионат на писта. На същото място ще бъде представен новият модел на Subaru Impreza N 13. Към всички , които проявяват интерес, „Субару Пловдив”ООД отправя приятелска покана. Заповядайте!
Причината за този пост ми е, че "Пълдин Транс Сервиз" ООД е дилър на IVECO за България а „Субару Пловдив”ООД е дилър на Субару за южна България и моля колегите!!! които не са запознати с тези особенности да не пишат постове от името на г-н Бояджиев и за негова сметка.
Благодаря предварително на всички желаещи да участват в презентацията на СУБАРУ ПЛОВДИВ ООД
Добре Дошли и Хубави Моменти
Извинявам се за неточностите.Не е било преднамерено в никакъв случай и с някакъв лош умисъл.Нямам абсолютно никакво отношение към нещата, освен че ми се обади шефа на отбора на СЕКДОР и ме помоли да пусна съобщението.Така че не съм пускал обявата от името на Бояджиев, а от името на отбора на СЕКДОР.Изрично го попитах за подробностите за да знам какво да пиша и той ми каза, че организатор е Пълдин Транс Сервиз в лицето на г-н Бояджиев.Добре е че се намесваш за да уточниш подробностите и поканата да бъде съвсем официално от организаторите . 
|
|
|
|
| Нед Окт 21, 2007 10:20 am |
|
|
|
joro_bul
Регистриран на: Чет Авг 16, 2007 4:28 pm Постове: 29 Местоположение: PLOVDIV
|
|