Отговори на тема стр 1, 2, 3, 4  >
 Национални срещи-предложение! 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 175
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
Отговори с цитат
Относно срещите според мен трябва просто да се обяви дата и място.До срещата да има да речем един месец,и всеки да се нагажда.Ако ли не нищо няма да се получи!Аз съм моторджия и никой не ме е питал мога ли или не мога да отида!Задават се дати и толкова!!!
Предложението за Пловдив е много добро.Освен че е на средата е и доволно голям,в смисъл-повече удобства за всички.
За месеца-тези като мен дето жевеят на вън вероятно ще кажат"август" защото тогава си идват повечето от нас.Но ако решите друг месец здраве да е!Ще ви завиждаме малко и ще ни мине!
Аре поздравления!

Сънчо

Чет Яну 03, 2008 9:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
И 'що не пишете!?
Видяна тридесет и толкова пъти и нищо!
Е,ее ама така организация не се прави!

Поне пишете че не ви харесва...или нещо,де да знам!
Таз' апатия не е на добре.
Вярно че съм бомбе тука ,ама все пак...!
Аре,поздравления!

П.С.Или пък предложението ми е мноо тоталитарно и не заслужава внимание!?

Сънчо

Съб Яну 05, 2008 1:21 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1016
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Отговори с цитат
Пост 
Тук няма бомбета. :D
:D Нали си чувал израза:
Хубава работа , ама българска.
...та затова май никой не се наема да ти отговаря.
Има по-голяма верятност , аз да дойда до Испания и да се видим ,отколкото да се съберем тук в БГ.
Миналата година тва събиране за 9-ти септември го дъфкахме поне 3 месеца.

Съб Яну 05, 2008 9:14 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1637
Отговори с цитат
Пост 
И накрая к'во............

:-D :-D :-D

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Съб Яну 05, 2008 9:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1637
Отговори с цитат
Пост 
Просто на колегите софиянци им излиза мнооооо скъпо да се разходят до Пловдив примерно,или им е под достойнството :wink:

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Съб Яну 05, 2008 9:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Ами тогава тази година като се прибера ще си потърся пловдивчаните и кат' дойда на морето морските!

Аре поздравления!

Сънчо

Съб Яну 05, 2008 2:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 768
Автомобил: 5.7 HEMI
Отговори с цитат
Пост 
казвайте дата де!

Съб Яну 05, 2008 10:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Отговори с цитат
Какво ще кажете за 12 - 13 Април.

Пловдив е чудесен избор според мен. Бих отишъл с удоволствие.

П.С. Тези неща за достойнства и селски гордости не ги приемам. Няма значение откъде е човек, а кой е и какво може.

Пон Яну 07, 2008 7:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Отговори с цитат
Пост 
Мен не ме бърка, аз съм от Севлиево, но живея в София.

Пон Яну 14, 2008 1:04 am
Върнете се в началото
Профил
Fuji Heavy Racer
Аватар

Постове: 88
Отговори с цитат
Пост 
Аз бих предложил Търново!

В центъра на страната е откъдето и да тръгнеш лесно, ще стигнеш.
За Софианци - директно по Хемус.
За Варненци - директно по Хемус
За бургазлии - по подбалканския и Хаимбулаз, или от петолъчката през Котел
Пловдивчани, Русенци, Габровци, Плевен, Добрич - абе отвсякъде е максимум 2.5-3 часа пътя!

Града е свеж, има адски много хотели и места за отсядане. Има много кръчми, барове, заведения. Има Арбанаси:)

Няма - Писта Калояново:)

Пон Яну 14, 2008 11:57 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Cloud написа:

Аз пък като бях овчарче и овцете пасях..имаше една наука география и там казваха ,че центъро е Казанлък.....ама тва беше много отдавна, при бай Тошо и сигурно е била много неточна наука, щото като гледам вече я няма или поне никой не се интерисува от нея. :smt112
П.С. Тва го казам за ташак, да не засмучеш воздух , ей:D

Пон Яну 14, 2008 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Постове: 272
Отговори с цитат
Пост 
аз имам друга идея защо всички от софия които ще ходиме на тези събирания не се чекаме в софия и не тръгнеме заедно да правиме като клубът на костенурките казваме чес събираме се йелаещите и тръгваме и по пътя праиме фурия :lol:

Пон Яну 14, 2008 12:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
все пак нали сме от един клуб

Пон Яну 14, 2008 12:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Ти натискай и човъркай софиянците , ...а пък ний с гегите и яморлуците сме лесни....докле подадеш димен знак и сме на позиция. :smt080

Пон Яну 14, 2008 12:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Fuji Heavy Racer
Аватар

Постове: 88
Отговори с цитат
Пост 
galino написа:
Cloud написа:

Аз пък като бях овчарче и овцете пасях..имаше една наука география и там казваха ,че центъро е Казанлък.....ама тва беше много отдавна, при бай Тошо и сигурно е била много неточна наука, щото като гледам вече я няма или поне никой не се интерисува от нея. :smt112
П.С. Тва го казам за ташак, да не засмучеш воздух , ей:D

Ни мъ издавай ся :lol: Аз го предложих, щот съм оттам и да мина метър :lol:

Лично нямам претенции къде, ще е. Просто Търново е хубаво през пролетта....едно таквоз романтично:)

Пон Яну 14, 2008 1:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru 1800 Fanatic
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
еми аз ако ги познавам софиянците не ше ги написна а ше ги заритам на там ако требе а оно си требе нали :D

Пон Яну 14, 2008 1:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Отговори с цитат
Пост 
Предлагам по региони да се направят предварително по една или колко там трябва опознавателни срещи - да се видим очи в очи, да сменим телефонни номера и т.н. После като се затръгва нанякъде да си звъннем или да си напускаме СМС-и.
За София: Събираме се в една точка на изчакване в края на града и потегляме всички заедно. Като ще е клуб да е клуб. Добре е, който се е заел с изработване на якета, тениски, лепенки и т.н. да ги донесат. То е ясно, че ще струват 5-10 или колкото е там лева и така.

И още едно предложение, заимствано от БМВ феновете: Ако някой горд собственик на субару изпадне в беда някъде извън неговия регион да има на кой да се обади и компетентните субару фенове, ако имат възможност да се притичат на помощ. За тази цел ръководството на Субару клуб България, което така и не разбрах кой го представлява нека да изготви списък с телефони и поне едно име и да го публикува във форума. Например, ако има проблем човек от София във Варна - вади списъка и звъни. Ако някой дойде в София - също. Ако за един регион има повече от един телефон е още по-добре. За нещастие не отбирам грам от ремонти, но мога да уредя някоя платформа например или бих си дал резервната гума или бих закарал изпадналия в беда колега донякъде и т.н. Мисля че коректността е първо условие за реализацията на тази идея. Какво ще кажете?

Съб Яну 19, 2008 2:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
zodias написа:
Предлагам по региони да се направят предварително по една или колко там трябва опознавателни срещи - да се видим очи в очи, да сменим телефонни номера и т.н. После като се затръгва нанякъде да си звъннем или да си напускаме СМС-и.
За София: Събираме се в една точка на изчакване в края на града и потегляме всички заедно. Като ще е клуб да е клуб. Добре е, който се е заел с изработване на якета, тениски, лепенки и т.н. да ги донесат. То е ясно, че ще струват 5-10 или колкото е там лева и така.

И още едно предложение, заимствано от БМВ феновете: Ако някой горд собственик на субару изпадне в беда някъде извън неговия регион да има на кой да се обади и компетентните субару фенове, ако имат възможност да се притичат на помощ. За тази цел ръководството на Субару клуб България, което така и не разбрах кой го представлява нека да изготви списък с телефони и поне едно име и да го публикува във форума. Например, ако има проблем човек от София във Варна - вади списъка и звъни. Ако някой дойде в София - също. Ако за един регион има повече от един телефон е още по-добре. За нещастие не отбирам грам от ремонти, но мога да уредя някоя платформа например или бих си дал резервната гума или бих закарал изпадналия в беда колега донякъде и т.н. Мисля че коректността е първо условие за реализацията на тази идея. Какво ще кажете?

Идеята е мноо добра.

Поздравления

Съб Яну 19, 2008 2:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Отговори с цитат
Пост 
Мдааа, с това трябва да се започне- каква реално е ползата от членуването в каквато и да е организация???. Мен лично якета и подобни не могат да ме заинтригуват, стикерчета и лепенки също, от 7-8 години се занимавам с такива неща. Но виж това за помощ на сред пътя, на всеки може да се случи, не зависимо с ква кола е. Още идеи трябват, с какво друго може да е полезен един клуб, реално ква е ползата ?????

(най-трудната работа е да мислиш и да измисляш, за това на никой не му се занимава, освен че в БГ е най-зле платена)

Нед Яну 20, 2008 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Отговори с цитат
Първо да кажа здравейте на всички. Аз съм нов в клуба ама пък за това съм амбициран. :lol: Идеята за телефони ме изкефи и я подкрепям. Като за начало от модераторите нека направят една рег. форма : Име, град, телефон и с какво може да помогне ( ремонти , платформа, въже , тра-ла-ла ) така по лесно ще се свържем по градове и после на национално ниво.

Чет Яну 24, 2008 9:34 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2, 3, 4  >