Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат само обяви на частни лица, косвено свързани с автомобилите Субару - гуми, джанти, масла, автоелектроника, аксесоари. 2. По заглавието трябва ясно да се разбира предмета на обявата. 3. В текста на обявата трябва да има актуални снимки, цена, населено място, състояние и произход. 4. Допускат се максимум по 2 активни обяви на потребител. Различни части за един модел - в една обява. 5. Повдигане (ъп) на обява се допуска през минимум пет дни с функцията "повдигане" или при предоставяне на нова информация. 6. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
|
Страница 1 от 1
|
|
Ляв ел. фар за Subaru Legacy / Outback 2
| Автор |
Съобщение |
|
BAlexandrov
|
|
Продавам оригинален ляв електрически фар за Subaru Legacy и Subaru Outback второ поколение, произвеждани между 1994 и 1998 г. Оригинален номер (OEM): 84001AC091 Номера по корпус/производител: 100-20580 Втора употреба, напълно здрав и работещ. Всички захвати са здрави. Страна: Лява (от страната на шофьора). За София е възможно лично предаване, за страната пращам с куриер с преглед и тест.
40 EUR
|
|
|
|
| Сря Юли 29, 2026 9:24 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Божо, ако изскочи купувач - имам халогени с лупи за тая кола.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Чет Юли 30, 2026 9:18 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
И аз си бях взел халогени с лупи от Япония чак... А този фар не помня от къде беше останал.
|
|
|
|
| Пет Юли 31, 2026 6:12 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|