Продавам оригинални 16 5х100 ЕТ 53 7 JJ от ВРХ - бластирани и пребоядисани, не прахово преди 3000 км. цвят по-тъмно златното от ВРЦ на Субару, не се сещам точно кода. Едната капачка не можах да я намеря, някъде при мен е но за сега се продават с 3, няма ги вътрешните метални пръстени и стоят доста глабаво в дупките си - аз ги карах без капачките. Не съм имал проблеми с тях, не се сещам да са имали кривини и вибрации при каквито и да е скорости до 240, но от 2 г . не съм ги карал и това е по спомен. Гумите са стари и криви и за мен не стават за каране, като ги сваля ще допълня обявата, за сега се продават така.
Намират се във Варна
Цената им е 350 лв без пазарлък или бартер - джанти и гуми имам достатъчно и няма къде да ги държа.
Да уточня, че явно не се е разбрало от първия пост:
Джантите са боядисани професионално от човек, който се занимава с пребоядисване на коли, трактори, джанти и секва друга метална и неметална арматура, панели и тнт. Бластиране, шприц-кит няколко слоя със съответното шкурене, боя, лак и тнт. Няма нищо общо с праховото боядисване и най-вече с печенето на 200 С. Аз лично съм виждал олекотени алуминиеви от този тип джанти какво става с тях като се боядисат прахово - от една от най-здравите джанти се превръща в некъв китайски метнак, пукат се спици, геометрията на джантата не държи и 300 км по нашите пътища.
Който иска прахово боядисани джанти - "щото повече държала боята", да не ми пише.