Отговори на тема
 subaru leone 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравйте, търся инфорация за Субару Леоне ако има някой запознат с този моделще съм благодарен ако помогне. Искам да знам дали буталат, биелите и биелните болтове на 1.8 карбуратор ЛЕОНЕ издържат ако се сложи турбо ко трябва нещо друго да се преправя.

килизрм поста за улеснение на колегите
ImprezaSTI

Чет Фев 22, 2007 11:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1040
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
1. Тук се пише на кирилица :idea:
2. Темата не е за този раздел :idea:
3. Добре дошъл...

Чет Фев 22, 2007 11:45 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
утре ще ти дадем информация. какво точно си решил да правиш по колата и с каква железария разполагаш?

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Пет Фев 23, 2007 12:24 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Съжалявам за кирилицата но просто писах темата от един компютърен клуб и там нямаше кирилица.
Относно СУБАРУТО ме интересува дали на този двигател на леоне понася слагането на турбо или по-точно дали ше издържът блоковете и дали има
възможност да му се сложи инжекцион, както ще издържат ли пулоските и диференциалите. Целта на цялата работа е да стане един приятно вървящ 4х4 автомобил

Пет Фев 23, 2007 11:16 am
Върнете се в началото
Профил
Изгонен
Аватар

Постове: 3717
Рейтинг: 267
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
трудно ще направиш от карбуратор турбо - карантиите на двигателя са слаби за такова нещо, а и да намериш и сложиш подходящ карбуратор ще е голям зор. и инжекцион трудно ще сложиш - има разлика в блока. най-евтино ще ти излезе да си намериш направо двигател и скорости от турбо леоне - ще ти трябват също и жиците и електрониката. третият и най-добър вариант е да продадеш колата, да си купиш турбо леоне и оттук нататък да го правиш

0899 612 719 - Венци
https://www.facebook.com/redlineoil.bg

Пет Фев 23, 2007 9:31 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Рейтинг: 292
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Местя темата на мястото й :wink:

Пич...първо здавей...нессъсипвай колата...крбуратор стурбоне съм виждл...сигурно и няма да видя...ако си решил да я правиш колата по-добре сложи втори карбуратор (което не е работа, ама смятам че е по-добре)...както ти казах колегите, най-добре е да вземеш друг мотор (аз лично това не го одобрявам много...а хвърлиш здрав мотор...). Плюс това трябва всички части трябва да се променят, шото с турбо колата е нова...

Има хора които си слагат по-широки тръби на изпускателната...незнам дали има ефект, ама пон са ми казвали че имало...и ено филтърче (незнам дали не е самоплацебо ефект...)...така ще е по-добре за колата като цяло...не очаквай мотора да търпи големи промени...

Съб Фев 24, 2007 4:26 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Отговори на тема