Отговори на тема
 Съвместими ли са скоростните кутии на Леоне? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 103
Рейтинг: 6
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравейте.Имам Субару Леоне на което двойното се включва с копче от лоста и няма бавни,намерих си кутия с бавни но не знам дали с съвместими,знае ли някой дали тия скорости ще паснат по предавателно число на оригиналния диференциал?Гледах за щампа или табелка на скоростите но не намерих.Има ли въобще нещо по което да се ориентирам?

Нед Авг 07, 2011 10:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 753
Автомобил: SPEC B, Forester SG
Рейтинг: 51
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, кутията ще стане, но най-добре е да смениш и задния диф. от същата кала. Вероятноста двата дифа да са с различни предавателни числа никак не е малка.
Успех :smt023

Монтаж на ГИ

Иван Костадинов

0899366111

Пон Авг 08, 2011 6:55 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 335
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Или да прочетеш какво пише на твоя диф и на дифа на колата от която искаш да вземеш скорости :). Доколкото съм виждал на скоростите няма табелка с предавателното число.

Пон Авг 08, 2011 8:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Скоростите вече съм ги взел,а Субаруто от което са свалени е отишло за желязо преди да видя каквото и да било.И затова съм и без лостовата система за бавните(ако я има някой и не му трябва да се обажда,ще почерпя).като понаглася другите работи ще се пробвам и със скоростите пък ще видя какво ще излезе.

Пон Авг 08, 2011 8:20 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 294
Автомобил: subaru leone coupe
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
колеги да не пускам нова тема питам направо тук ..Може ли по номера на скоростната кутия да се разбере за какъв диф е или по номера на рамата не излиза ли /става въпрос имаш кутия нямаш диф и как ще разбереш какъв да търсиш/ или ако има друг начин кажете него

Пон Авг 15, 2011 12:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 132
Автомобил: LEONE 2
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пребройте си оборотите на кутията на директна и на задния диф.
Ако са еднакви предавателните отношения сте Вие.
Поздрави!

Пет Окт 28, 2011 9:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Разчитай на мен
Отговори с цитат
Свърши вече,преебах се.Сложих скоростната кутия повдигнах две от колелата в въздуха направих няколко оборота,видях,че задните колела избързват и отидох да свалям кутията наново.И като се започна,сваляй кутия,разглобявай я,разглобих и оригиналната и от двете си направих една.Сега вече си имам Субару ,седан с бързи и бавни и съм мнооого доволен \:D/ :beer02: =D> .Невероятно проходимо е и се катери като коза.Имал съм и комби с бързи и бавни,но това го бие по проходимост.

Пет Окт 28, 2011 11:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема