Отговори на тема
 Проблем с Justy 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 6
Автомобил: Justy 1.2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Има някъде късо и постоянно ми гори бушон за (turn) и (back) ,за мигачите и задната светлина.
Аварийните работат късото не ,че е намокрен мигач изолирах задната светлина но пак гори започнах разкачване по всички куплунги но ефект никакъв.
Интересуваме каде е релето за мигачите ....
:idea: Сега докато пиша се досетих за вероятния проблем не съм проверил ,ключ или датчик за включване на задна много вероятно там да е окъсило щото проверих целата инсталация и разглобих сички кори и таблото.

Чет Фев 16, 2012 5:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 273
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Колега не знам кой модел ти е Джъст-то, но при моето 96 год. ми изгоря пеперудата на волана. Днес ще ходя да ми я сменят и оправят инсталацията. Провери и нея, може и от там да е проблема със светлините. За задната-виж датчика. При мен смърдеше на кабел сигурно месец, така и не успях да рабера какво става докато не ми изчезнаха късите, а габаритите засветеха постоянно-нагорели ключ и платка. Успех :good:

Пет Фев 17, 2012 10:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 6
Автомобил: Justy 1.2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Излових го :good: .Кабелите преди датчика за задна на скоростната кутия се опираха в двигателя и бяха окъсили.

Пет Фев 17, 2012 11:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 273
Автомобил: Субару Джъсти 1.3 4WD '96
Рейтинг: 9
Разчитай на мен
Отговори с цитат
:good: :beer:

Пет Фев 17, 2012 12:31 pm
Върнете се в началото