Отговори на тема
 колеги да ходя ли да го взимам направо това Суби ? 
Автор Съобщение

Постове: 11
Автомобил: n/a
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

от Добрич съм и мога директно да ходя да го видя , но лошото е че тук нямаме сервиз на Субару и незнам евентуално какво да гледам ( а и да знаех съм толкова скаран с колите че .. ) . важното е че е 4WD и е автомат тъй като с ръчни скорости изобщо не ми се кара !

Вто Сеп 28, 2010 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5911
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма документи явно - само с пълномощно...
На тея години трябва да го видиш в сервиз задължително. Не е необходимо да е на Субару - кой да е съвестен намери да я огледа.

Вто Сеп 28, 2010 11:09 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 63
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
devmc написа:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11282391059443990&f1=details

от Добрич съм и мога директно да ходя да го видя , но лошото е че тук нямаме сервиз на Субару и незнам евентуално какво да гледам ( а и да знаех съм толкова скаран с колите че .. ) . важното е че е 4WD и е автомат тъй като с ръчни скорости изобщо не ми се кара !

И аз съм заинтригуван от въпросното возило,но не съм се наканил да отида да го видя.Иначе що се отнася до документите,сигурно си ги има,но настоящият водач го кара с пълномощно,което вероятно включва и опция за продаване,а ако е така няма никакъв проблем да се прехвърли нотариално и да се регистрира.Ако смяташ да ходиш да го видиш може да звъннеш,да отидем заедно,но след 7 октомври.

Вто Сеп 28, 2010 2:58 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Автомобил: n/a
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
MZ ES написа:
devmc написа:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11282391059443990&f1=details

И аз съм заинтригуван от въпросното возило,но не съм се наканил да отида да го видя.Иначе що се отнася до документите,сигурно си ги има,но настоящият водач го кара с пълномощно,което вероятно включва и опция за продаване,а ако е така няма никакъв проблем да се прехвърли нотариално и да се регистрира.Ако смяташ да ходиш да го видиш може да звъннеш,да отидем заедно,но след 7 октомври.

ами да няма проблеми след 7 октомври да идем да го видим . ще се разберем допълнително :smt023

Вто Сеп 28, 2010 3:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема