Отговори на тема
 Автралия, Тасмания и Нова Зеландия 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 35
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Привет колеги.
Завръщам се от четиримесечно пребиваване в противоположната част на земното кълбо (Автралия, Тасмания, Нова Зеландия) и разбира се не съм забравял за любимата марка докато кръстосвах тамошните пътища :-D . За съжаление придвижването ми беше предимно с друг японски събрат - Тойота, но макар и рядко се случваше да се кача и на Субару. Така ми липсваше аутбека, ама ... както и да е :) .
Реших да споделя тук част от преживяването илюстровано със снимков материал :wink:

ИзображениеМелбърн

Изображение ... собственик на Форестър готов да се пусне по река Ярра :-D ...

Изображение ... други предпочитат скоростното предвижване

Изображение ... в Тасмания на партито по случай рожденния ден на един приятел музикантите се придвижваха с тази машина :) ...

Изображение ... а ние с тази :) ...

Изображение ... някои не се притесняват да се наврат "deep in the bush"

Изображение ... бойното brumby на колегата Иън :) ...

Изображение ...
не бях виждал такова по наште земи

тасманийски пейзажи
Изображение ...

Изображение ...

Изображение ...

Изображение ...

Изображение

Сря Апр 22, 2009 5:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 108
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Имах възможност да посетя Австралия за един месец и мога да кажа, че Субару е здраво застъпено по улиците. Основно се карат японски коли и някаква тяхна марка Холдън дето имат много добре изглеждащи модели, но е собственост на дженеръл мотърс и някой ги е пуснал, по пързалката, че опел и корейските шевролети също са Холдъни и пак ги продават с тази емблема. Иначе Мазда, Хонда, Тойота и Субару здраво.

Аутбеците основно са 3000 см3. Ето и няколко снимки дето съм направил просто минавайки покрай паркингите. Импрезите преобладават, ама това е защото са ми слабост.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение