| Автор |
Съобщение |
|
jafaar
Регистриран на: Пет Ное 06, 2009 9:53 pm Постове: 1162 Местоположение: СОФ
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71 
|
Варненската група, дайте акъл за некултивиран плаж в близост до града, да кажем на не повече от 40-50км. Не мисе виси по киселите плажове с чадърчета, шезлонги, силиконови каки и кисели дупета  Не ми се и плаща за паркинг, чадър, шезлонг и прочее  Гледам на Гугъл Земя че на Камчия плажа изглежда любопитно, а преди него и Паша Дере. Някой да е ходил там скоро? Имайте предвид, че не съм с Леоне или Форестър, а с Импреза 
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 9:41 am |
|
|
|
alchemist_AZ
Регистриран на: Нед Мар 21, 2010 2:11 am Постове: 257 Местоположение: Варна/София
Автомобил: Forester '08 2.0
Рейтинг: 0
|
|
Няма да сбъркаш нито с Камчия, нито с Паша дере! Мен лично на Камчия ме е страх от течения и прочее опасности, но пък никой не те кара да плуваш точно на устието. До Паша дере почти целия път е асфалтов път. Миналата неделя установих, че са го нарязали зверски с идея да пълнят дупки, та може и да го оправят за теб. После има вариант да слезеш и досами плажа с импрезата. Току виж си се паркирал до някое друго суби. Ако не вали по глината няма проблем имаше само две съмнителни локви. Имай предвид, че и на тези плажове по това време е доста населено, но пък винаги има място и за още няколко кърпи.
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 10:50 am |
|
|
|
votolom
Регистриран на: Вто Апр 13, 2010 10:07 pm Постове: 953 Местоположение: София Рейтинг: 96  
|
И аз гласувам за Паша Дере, въпреки, че бих слезнал до долу по стълбичките  Иначе мястото си е униклно и е супер близо...
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 10:53 am |
|
|
|
alchemist_AZ
Регистриран на: Нед Мар 21, 2010 2:11 am Постове: 257 Местоположение: Варна/София
|
На 15-та и 16-та страници от същата тема има данни и от калния път и от качване на "стълбичките"...  И още е писано за Паша дере, но за това се сещам. Пък пиши като идваш насам. 
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 11:02 am |
|
|
|
javax
Регистриран на: Сря Апр 22, 2009 1:30 pm Постове: 75 Местоположение: София
Автомобил: Outback 2001 3.0 AT
|
|
В южния край на Паша дере през почивните дни е зверска селяния. Сволоч паркира под дърветата и надува чалгата от "кастуфона" в колата до зори, та ако си мислиш за къмпинг и тишина - само през седмицата. Иначе това е едно от най-добрите места според мен, особено при тихо време водата е кристална.
_________________スバル アウトバックАко погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 11:05 am |
|
|
|
alchemist_AZ
|
|
Аз също заварих дива селяния точно под "стълбичките", но с кракомобила се отдалечих да не чувам чалгата и така...
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 11:10 am |
|
|
|
TFTII
Регистриран на: Пон Ное 22, 2010 6:54 pm Постове: 67 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Outback 2004
|
|
А ако търсиш само плаж и ти се кара 50-тина километра иди на Шкорпиловци. Там плажа е голям, хора има но през 20 метра (зависи къде застанеш).
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 11:22 am |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
|
Шкорпиловци има много голяма плажна ивица и много място, другия по-див вариант е на още двайсетина километра - Кара Дере, преди Бяла. И на двете места си ОК с Импрезата.
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 11:26 am |
|
|
|
alchemist_AZ
|
ender написа: Шкорпиловци има много голяма плажна ивица и много място, другия по-див вариант е на още двайсетина километра - Кара Дере, преди Бяла. И на двете места си ОК с Импрезата. 
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 11:31 am |
|
|
|
jafaar
|
Блягодаря за съветите  Днес се озовах на Паша Дере в крайна сметка. Не е зле, ако позачистиш около чадърчето, защото имаше разни боклуци. Имаше хора, но все пак не е разгара на сезона все още и нямаше меле и селяния. Жената се уплаши от няколко капки дъждец и се метнахме на колата, но след 3 мин пак изгря слънце и отбих на плажа Фичоза, който прилича доста на Паша Дере, но е по-малък. И там нямаше много хора и имаше какво да се позачисти наоколо. Наблизо в морето имаше сума ти кораби, чакащи да ги ппуснат в пристанището. Малко индустриализират гледката, но като за веднъж е любопитно. Сега гледах и ивицата на Шкорпиловци - доста примамливо изглежда, както и плажа на устието на Камчия! Утре ще отскоча със сигурност до единия от двата  Ако някой има подобни планове, можем да съчетаем. Тъкмо ще си пробвам мини-хладилната чантичка Субару дали държи хладна биричката достатъчно дълго време.
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 3:42 pm |
|
|
|
valadares
Регистриран на: Съб Юли 17, 2010 10:44 am Постове: 2539 Местоположение: варна
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179   
|
jafaar написа: Блягодаря за съветите  Днес се озовах на Паша Дере в крайна сметка. Не е зле, ако позачистиш около чадърчето, защото имаше разни боклуци. Имаше хора, но все пак не е разгара на сезона все още и нямаше меле и селяния. Жената се уплаши от няколко капки дъждец и се метнахме на колата, но след 3 мин пак изгря слънце и отбих на плажа Фичоза, който прилича доста на Паша Дере, но е по-малък. И там нямаше много хора и имаше какво да се позачисти наоколо. Наблизо в морето имаше сума ти кораби, чакащи да ги ппуснат в пристанището. Малко индустриализират гледката, но като за веднъж е любопитно. Сега гледах и ивицата на Шкорпиловци - доста примамливо изглежда, както и плажа на устието на Камчия! Утре ще отскоча със сигурност до единия от двата  Ако някой има подобни планове, можем да съчетаем. Тъкмо ще си пробвам мини-хладилната чантичка Субару дали държи хладна биричката достатъчно дълго време. ти до кога си във варна колега?
_________________ ако пътят пред нас свърши,нека го направим..
|
|
|
|
| Нед Юни 26, 2011 5:34 pm |
|
|
|
steling
|
ender написа: Шкорпиловци има много голяма плажна ивица и много място, другия по-див вариант е на още двайсетина километра - Кара Дере, преди Бяла. И на двете места си ОК с Импрезата. Даже на Кара Дере ако прикапе дъжд ще ти е по-весело с Импрезата 
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пон Юни 27, 2011 7:30 am |
|
|
|
jafaar
|
valadares написа: ти до кога си във варна колега? В неделя отпрашвам обратно към Мордор (София), освен ако не ми прищрака нещо и не се смъкна на юг за още 2-3 дни А сега тръгвам към Паша Дере (43° 7'12.84"С, 27°55'42.80"И), да се надявам, че този път няма да ни завали веднага, след като приседна на пясъка  . Утре може би ще пробвам Камчия. Ще си държа синята субару чантичка на видно място, ако някой реши да я забележи  steling написа: Даже на Кара Дере ако прикапе дъжд ще ти е по-весело с Импрезата  Де тоя късмет? 
|
|
|
|
| Пон Юни 27, 2011 9:31 am |
|
|
|
jafaar
|
Прикачени файлове:
28062011138.jpg [ 79.63 KiB | Прегледано 1014 пъти ]
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 9:56 am |
|
|
|
valqk
|
@jafaar - Благородно завиждам  Може и да не е много за тука, ама: Прикачени файлове:
Zubi-armatura.jpg [ 175.82 KiB | Прегледано 993 пъти ]
Резултата - само леки одрасквания(2-3мм едвам забележими) по средата на покрива:-) И тая седмица някъв ДЖИБ ми сгъна калниците по една уличка, както беше паркирана... Колегите от Варна  кой ще мине да ме види на Карадере-то следв. седмица, да черпя бира и да покаже как се кара по пясък  че не смея да се окопвам сам. 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 11:18 am |
|
|
|
jafaar
|
valqk написа: И тая седмица някъв ДЖИБ ми сгъна калниците по една уличка, както беше паркирана... Жената току що ми фрасна вратата в едно колче пред делфинариума  А аз преди няколко дена си разцепих предната борня на заден ход, какво ще кажете за това, ааа?  Преди 2 седмици излезна от сервиза пребоядисана и веднага я омаскарих valqk написа: Колегите от Варна  кой ще мине да ме види на Карадере-то следв. седмица, да черпя бира и да покаже как се кара по пясък  че не смея да се окопвам сам. Аз съм до неделя, май няма да се засечем, а?
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 4:42 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
[quote="valqk" Може и да не е много за тука, ама: .....[/quote] Баш за тука е тази снимка, ама ако беше излял плочата предварително, сега нямаше да си надраскан. 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 5:23 pm |
|
|
|
evg3
Регистриран на: Нед Фев 21, 2010 10:05 am Постове: 1217 Местоположение: София, Троян
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140   
|
_________________преди: Impreza 1.8 '94 F4WD Impreza 2.0R '06 Symmetrical AWD сега: Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 8:41 pm |
|
|
|
valqk
|

Yco написа: [quote="valqk" Може и да не е много за тука, ама:
..... Баш за тука е тази снимка, ама ако беше излял плочата предварително, сега нямаше да си надраскан.  [/quote] Абе ти се ебаваш ице, ама в багажника е цимента за тая плоча, нищо че не се вижда  Планирах и кубик чакъл да прекарам с нея ама ми настина кръста и се отложи работата.... С астрата прекарах 54м2 плочки, с тая само 12 торби цимент и бях накачулил (от 25кг-вите). Не и е леко ама да не ме е харесвала, какво да я правя. Да ти показвам ли снимка на колелото как натоварих 8м 30/30 Г винкел + 8мак 6м арматура и си карах кат пич  ? Кат' врътна 2 пъти и имам инерция и нагоре по баира от тея кила дет бях накачил по колелото. @jafaar - ми не, аз пристигам понедленик към 1 (по тъмно).... да не ти пука бе, Пацо ми се караше последно как съм я занемарил - надрани брони, драснато тук-там.... ама от един приятел знам една мъдрост, още от преди да я взема - "като е мръсна и мърлява, по-малко я заглеждат крадци иии от там-нататъка късмет и стискаш палци да не си ти днеска." 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Сря Юни 29, 2011 11:54 pm |
|
|
|
Yco
Регистриран на: Вто Мар 30, 2010 10:14 am Постове: 1880 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133  
|
 Аз пък си помислих, че аз съм най-големия душманин във форума, миналата седмица натоварих 15 м2 плочки, 4 торби цимент и по пътя бая се заглеждах по един пясък, но се отказах ама на пътя намерих един паднал дънер от някой камион и не се сдържах  . Та с това количество приличах на Impreza, Форко нищо не усети при преминаване на Родопите. 
_________________ FSG - Alexander doesn't tested, but Yco did it! Нека вън да веят бури, ...а ний до дъбовото бури!
|
|
|
|
| Чет Юни 30, 2011 8:55 am |
|
|
|