Отговори на тема стр 1, 2  >
 Дайте акъл за некултивиран плаж в близост до Варна 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1162
Автомобил: Impreza 2.0GRR!
Рейтинг: 71
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Варненската група, дайте акъл за некултивиран плаж в близост до града, да кажем на не повече от 40-50км. Не мисе виси по киселите плажове с чадърчета, шезлонги, силиконови каки и кисели дупета :) Не ми се и плаща за паркинг, чадър, шезлонг и прочее :) Гледам на Гугъл Земя че на Камчия плажа изглежда любопитно, а преди него и Паша Дере. Някой да е ходил там скоро?
Имайте предвид, че не съм с Леоне или Форестър, а с Импреза ;) :) :)

Нед Юни 26, 2011 9:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 257
Автомобил: Forester '08 2.0
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Няма да сбъркаш нито с Камчия, нито с Паша дере!
Мен лично на Камчия ме е страх от течения и прочее опасности, но пък никой не те кара да плуваш точно на устието.
До Паша дере почти целия път е асфалтов път. Миналата неделя установих, че са го нарязали зверски с идея да пълнят дупки, та може и да го оправят за теб. После има вариант да слезеш и досами плажа с импрезата. Току виж си се паркирал до някое друго суби. Ако не вали по глината няма проблем имаше само две съмнителни локви.
Имай предвид, че и на тези плажове по това време е доста населено, но пък винаги има място и за още няколко кърпи.

Нед Юни 26, 2011 10:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 953
Рейтинг: 96
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз гласувам за Паша Дере, въпреки, че бих слезнал до долу по стълбичките :D Иначе мястото си е униклно и е супер близо...

Нед Юни 26, 2011 10:53 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
На 15-та и 16-та страници от същата тема има данни и от калния път и от качване на "стълбичките"... :smt023 И още е писано за Паша дере, но за това се сещам.
Пък пиши като идваш насам. :)

Нед Юни 26, 2011 11:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 75
Автомобил: Outback 2001 3.0 AT
Нов фен
Отговори с цитат
В южния край на Паша дере през почивните дни е зверска селяния. Сволоч паркира под дърветата и надува чалгата от "кастуфона" в колата до зори, та ако си мислиш за къмпинг и тишина - само през седмицата. Иначе това е едно от най-добрите места според мен, особено при тихо време водата е кристална.

Ако погледнете моя Subaru OUTBACK, може да си помислите, че не го обичам. Но истината е, че за мен мръсотията, прахът и калта, които полепват по него, са нещо като медал за храброст. Кой съм аз да отмивам всичко това? Аз... просто оставям вселената да се погрижи...

Нед Юни 26, 2011 11:05 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Аз също заварих дива селяния точно под "стълбичките", но с кракомобила се отдалечих да не чувам чалгата и така...

Нед Юни 26, 2011 11:10 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 67
Автомобил: Subaru Outback 2004
Нов фен
Отговори с цитат
А ако търсиш само плаж и ти се кара 50-тина километра иди на Шкорпиловци. Там плажа е голям, хора има но през 20 метра (зависи къде застанеш).

Нед Юни 26, 2011 11:22 am
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Отговори с цитат
Шкорпиловци има много голяма плажна ивица и много място, другия по-див вариант е на още двайсетина километра - Кара Дере, преди Бяла. И на двете места си ОК с Импрезата.

Нед Юни 26, 2011 11:26 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
ender написа:
Шкорпиловци има много голяма плажна ивица и много място, другия по-див вариант е на още двайсетина километра - Кара Дере, преди Бяла. И на двете места си ОК с Импрезата.

:smt023

Нед Юни 26, 2011 11:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Блягодаря за съветите :) Днес се озовах на Паша Дере в крайна сметка. Не е зле, ако позачистиш около чадърчето, защото имаше разни боклуци. Имаше хора, но все пак не е разгара на сезона все още и нямаше меле и селяния.
Жената се уплаши от няколко капки дъждец и се метнахме на колата, но след 3 мин пак изгря слънце и отбих на плажа Фичоза, който прилича доста на Паша Дере, но е по-малък. И там нямаше много хора и имаше какво да се позачисти наоколо. Наблизо в морето имаше сума ти кораби, чакащи да ги ппуснат в пристанището. Малко индустриализират гледката, но като за веднъж е любопитно.
Сега гледах и ивицата на Шкорпиловци - доста примамливо изглежда, както и плажа на устието на Камчия! Утре ще отскоча със сигурност до единия от двата :) Ако някой има подобни планове, можем да съчетаем. Тъкмо ще си пробвам мини-хладилната чантичка Субару дали държи хладна биричката достатъчно дълго време.

Нед Юни 26, 2011 3:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2539
Автомобил: Н6'08SUBARcharged RAPTOR
Рейтинг: 179
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
jafaar написа:
Блягодаря за съветите :) Днес се озовах на Паша Дере в крайна сметка. Не е зле, ако позачистиш около чадърчето, защото имаше разни боклуци. Имаше хора, но все пак не е разгара на сезона все още и нямаше меле и селяния.
Жената се уплаши от няколко капки дъждец и се метнахме на колата, но след 3 мин пак изгря слънце и отбих на плажа Фичоза, който прилича доста на Паша Дере, но е по-малък. И там нямаше много хора и имаше какво да се позачисти наоколо. Наблизо в морето имаше сума ти кораби, чакащи да ги ппуснат в пристанището. Малко индустриализират гледката, но като за веднъж е любопитно.
Сега гледах и ивицата на Шкорпиловци - доста примамливо изглежда, както и плажа на устието на Камчия! Утре ще отскоча със сигурност до единия от двата :) Ако някой има подобни планове, можем да съчетаем. Тъкмо ще си пробвам мини-хладилната чантичка Субару дали държи хладна биричката достатъчно дълго време.

ти до кога си във варна колега?

Нед Юни 26, 2011 5:34 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
ender написа:

Даже на Кара Дере ако прикапе дъжд ще ти е по-весело с Импрезата :-D

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пон Юни 27, 2011 7:30 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
valadares написа:
ти до кога си във варна колега?
В неделя отпрашвам обратно към Мордор (София), освен ако не ми прищрака нещо и не се смъкна на юг за още 2-3 дни :)

А сега тръгвам към Паша Дере (43° 7'12.84"С, 27°55'42.80"И), да се надявам, че този път няма да ни завали веднага, след като приседна на пясъка :) . Утре може би ще пробвам Камчия.

Ще си държа синята субару чантичка на видно място, ако някой реши да я забележи :) :) :)

steling написа:
Даже на Кара Дере ако прикапе дъжд ще ти е по-весело с Импрезата :-D
Де тоя късмет? :) :) :)

Пон Юни 27, 2011 9:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Прикачени файлове:
28062011138.jpg
28062011138.jpg [ 79.63 KiB | Прегледано 1014 пъти ]

Сря Юни 29, 2011 9:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
@jafaar - Благородно завиждам :)
Може и да не е много за тука, ама:

Прикачени файлове:
Zubi-armatura.jpg
Zubi-armatura.jpg [ 175.82 KiB | Прегледано 993 пъти ]

:giggle: :smt033
Резултата - само леки одрасквания(2-3мм едвам забележими) по средата на покрива:-)
И тая седмица някъв ДЖИБ ми сгъна калниците по една уличка, както беше паркирана...

Колегите от Варна :)
кой ще мине да ме види на Карадере-то следв. седмица, да черпя бира и да покаже как се кара по пясък [-o< че не смея да се окопвам сам. :beer02: :beer01:

Сря Юни 29, 2011 11:18 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
valqk написа:
И тая седмица някъв ДЖИБ ми сгъна калниците по една уличка, както беше паркирана...
Жената току що ми фрасна вратата в едно колче пред делфинариума :) А аз преди няколко дена си разцепих предната борня на заден ход, какво ще кажете за това, ааа? :) :) :) Преди 2 седмици излезна от сервиза пребоядисана и веднага я омаскарих :)

valqk написа:
Колегите от Варна :)
кой ще мине да ме види на Карадере-то следв. седмица, да черпя бира и да покаже как се кара по пясък [-o< че не смея да се окопвам сам.

Аз съм до неделя, май няма да се засечем, а?

Сря Юни 29, 2011 4:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Отговори с цитат
[quote="valqk"

.....[/quote]

Баш за тука е тази снимка, ама ако беше излял плочата предварително, сега нямаше да си надраскан. :giggle:

Сря Юни 29, 2011 5:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1217
Автомобил: предишен: Impreza 2.0R
Рейтинг: 140
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Yco написа:
valqk написа:

.....

Баш за тука е тази снимка, ама ако беше излял плочата предварително, сега нямаше да си надраскан. :giggle:

:smt139 :smt139 :smt139 :smt139 :smt139 :smt139 :smt139 :smt139

сега:
    Daihatsu Sirion 4WD (full-fledged Justy)

Сря Юни 29, 2011 8:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Отговори с цитат
Yco написа:
[quote="valqk"

.....

Баш за тука е тази снимка, ама ако беше излял плочата предварително, сега нямаше да си надраскан. :giggle:[/quote]

Абе ти се ебаваш ице, ама в багажника е цимента за тая плоча, нищо че не се вижда :)
Планирах и кубик чакъл да прекарам с нея ама ми настина кръста и се отложи работата.... :giggle:
С астрата прекарах 54м2 плочки, с тая само 12 торби цимент и бях накачулил (от 25кг-вите).
Не и е леко ама да не ме е харесвала, какво да я правя.

Да ти показвам ли снимка на колелото как натоварих 8м 30/30 Г винкел + 8мак 6м арматура и си карах кат пич :-)?
Кат' врътна 2 пъти и имам инерция и нагоре по баира от тея кила дет бях накачил по колелото. :smt139

@jafaar - ми не, аз пристигам понедленик към 1 (по тъмно).... да не ти пука бе, Пацо ми се караше последно как съм я занемарил - надрани брони, драснато тук-там.... ама от един приятел знам една мъдрост, още от преди да я взема - "като е мръсна и мърлява, по-малко я заглеждат крадци иии от там-нататъка късмет и стискаш палци да не си ти днеска." :beer02:

Сря Юни 29, 2011 11:54 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1880
Автомобил: Forester 2.0
Рейтинг: 133
Отговори с цитат
valqk написа:
..

:smt136 Аз пък си помислих, че аз съм най-големия душманин във форума, миналата седмица натоварих 15 м2 плочки, 4 торби цимент и по пътя бая се заглеждах по един пясък, но се отказах ама на пътя намерих един паднал дънер от някой камион и не се сдържах :smt082 . Та с това количество приличах на Impreza, Форко нищо не усети при преминаване на Родопите. :smt134

Чет Юни 30, 2011 8:55 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр 1, 2  >