Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Запалка и капак за местото между седалките Форестър 2010 
Автор Съобщение

Постове: 23
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте. Търся си запалка за таблото (моята липсва) и капака за местото за съхранение между предните седалки. Форестър 2010 бензин (гледам, че това на дизелите е различно). За контакт - Ивайло 0882691193

Чет Яну 23, 2025 2:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 346
Автомобил: FORESTER SH 2.0 D
Телефон: нула893/624083
Рейтинг: 302
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Запалката за таблото е стандартна - можеш да си купиш от всеки магазин за автоаксесоари или алиекспрес например. Дори по бензиностанциите съм виждал. На моя форестер няма запалка, има само пластмасова тапа с формата на запалка. И пепелник няма. Ама не ми и трябва... ;)
За капака между седалките - вероятно наистина са различни, заради лоста за бързи-бавни на бензинките.

Чет Яну 23, 2025 8:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 23
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
dendim написа:
Запалката за таблото е стандартна - можеш да си купиш от всеки магазин за автоаксесоари или алиекспрес например. Дори по бензиностанциите съм виждал. На моя форестер няма запалка, има само пластмасова тапа с формата на запалка. И пепелник няма. Ама не ми и трябва... ;)
За капака между седалките - вероятно наистина са различни, заради лоста за бързи-бавни на бензинките.

Не съм убеден, че е стандартна, защото пробвах тази от старото Фори преди да го продам и идваше къса...освен тя да не е стандартна :)

Чет Яну 23, 2025 8:30 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.