Колата се ползва ежедневно, ГО до август месец и преглед до 2027
Колата има множество външни забележки но технически е наред. Това е работна кола и е след напълно цялостно реновиране на двигател и окачване (всеки знае за какво става въпрос за мотора на субару H6) Гарнитури, рециклиране на глави, водна помпа, и всичко останало от А до Я, Реално колата е на ~30-40 хиляди километра пробег след ремонта и има минимален теч от капаците на главите. Сменени на скоро предни и задни дискове, свещи, обслужени спирачки масла филтри и т. н. Нов алтернатор, нов акумулатор, нови свещи сменени преди седмица. Колата работи без проблеми на газ/бензин. Колата дава грешка за едната Ламбда сонда и трябва се смени, но това е съобрезено и с цената която търся А дефакто на генерацията има още две сонди защото катализаторите са от следащия Outback 2009 a те са с 4 сонди (Само за тях съм дал 1300лв). Колата се дава с Видео регистратор. Комплект лети джанти оригинални на субару с летни гуми '17-ки. Както се вижда е с фейслифт фаровете понеже светят мн по добре, но при желание давам и старите, както и избор на един куп още части от предишния ми донор при желания.
Колата се намира в София, Родопски извор.
Цена 1200 евро 0882886400
Моля без нелепи оферти, всичко което съм описал е съобразено с тази цена