Soflab написа:
Мисля, че яка каша се заформя:
1. продавача ясно е показал за какви коли става - само че АВТОМАТИЦИ (ясно е записано в табличката)
Дори и за показаните в таблицата коли не е сигурно, че стават, защото има по 2 варианта, примерно за Форестера, за това са и ОЕ номерата
Soflab написа:
2. кандидат купувача вика искам го и не уточнява "турбо субаруто" му дали е автомат или не, което в случая е най-важната характеристика.
Има разлика в радиатора за автомат и ръчка, при турбо Импресата, но най-голямата разлика с посоченият горе радиатор са размерите.
Soflab написа:
3. eddy цитира размери на радиатора, а не на неговата пита (core) както е показано в табличката и заключва, че не става.
Моля те покажи ми къде и как разбра, кои размери сравнявам и цитирам и още по-точно, че не сравнявам едни и същи размери?
Soflab написа:
4. кандидат купувача се съгласява и посочва номера които го устройват като първия отговаря на един от таблицата на продавача.
въобще мисля, че ще се разберете по някое време

Не кандидат купувача се съгласява, а продавача и посочва още 3 ОЕ номера на които отговаря радиатора. Мисля, че няма нужда от повече излишен спам, дадени са размери и ОЕ номера, вече всеки сам може да преценява.