Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам преден диф за Субару Легаси 2.5 АТ 156 к.с 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: Subaru
Телефон: 0894711812
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
и аз като вас съм горд собственик на Субару, побликувам тази обява не с търговска цел , за да помогна на някои колега в нужда не съм търговец както ще разберете по надоло .

И така скоро ми се наложи да сменя скоростната кутия на Субарото смених я цялата + задния диф , но се оказа че предния диф е изцяло непокътнат и здрав , скоростите вият.Понеже аз няма какжо да ги правя, а със сигурност вътре има доста здрави части ако някой има подобен проблем съм склонен да ги продам за да помогна като цената за хора от форума ще бъде символична ще ги продам и двете самонякой да има интерес говорим за символични цени, моля не си мислете че съм поредния търговец от някоя морга , който иска да си пласира частите просто знамколко скъпо е всичко вече си изпатих 1700лв. за скорост +труд, масло и филтър така че ако има нчкой на който мога да помогна моля званете по всчко време на тел.0894711812.

НАДЯВАМ СЕ ДА МОГА ДА ПОМОГНА БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО. :)

Пет Дек 07, 2012 4:25 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.